REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Du sezonus „Manchester United“ ekipoje praleidęs Romelu Lukaku puikiai debiutavo naujojoje komandoje. Už 80 mln. eurų Milano „Inter“ įsigytas belgas draugiškose rungtynėse prieš Bergamo „Virtus“ pelnė 4 iš 8 komandos įvarčių.

Du sezonus „Manchester United“ ekipoje praleidęs Romelu Lukaku puikiai debiutavo naujojoje komandoje. Už 80 mln. eurų Milano „Inter“ įsigytas belgas draugiškose rungtynėse prieš Bergamo „Virtus“ pelnė 4 iš 8 komandos įvarčių.

REKLAMA

Dar prieš persikeliant į „Inter“, R. Lukaku dalyvavo „LightHarted“ podkaste su Joshu Hartu, kuriame kalbėjo apie savo prisijungimą prie „Man United“ ir tikino, kad jis buvo vienas iš trijų žaidėjų, kuris nuolat buvo pasirenkamas atpirkimo ožiu. „Jie turėjo kažką rasti. Tai buvo Pogba, aš ir Alexis Sanchezas. Mes trise visą laiką“, – sakė R. Lukaku.

Futbolininkas taip pat pridėjo, kad kalbos, spekuliacijos ir gandai nepadėjo rodyti geresnio žaidimo.

„Buvo daug gandų, kad R. Lukaku išeis kažkur, jie nenori manęs, bet niekas neatėjo ir to nepaneigė. Buvo pasakyta daug dalykų, kurie manęs neapsaugojo“, – sakė R. Lukaku. „Aš laukiau, kol kažkas ateis ir visus užtildys, bet tai neįvyko. Aš turėjau pokalbį, pasakiau jiems, kad geriau mums keliauti skirtingais keliais. Jeigu tu nenori kažko apsaugoti, kyla daugybę gandų. Aš tiesiog norėjau, kad jie pasakytu, jog R. Lukaku kausis dėl savo vietos, tačiau tai per keturis-penkis mėnesius neįvyko.

REKLAMA
REKLAMA

Jeigu tu esi laimingas, tu surasi būdą ir bus nesvarbu, ar tu kilsi nuo atsarginių žaidėjų suolelio, ar pradėsi startinėje sudėtyje. Visgi niekas man nepasakė apie situaciją, todėl dvi-tris savaites aš dariau analizę, žiūrėjau iš kur visos tos nesąmonės pasirodo žiniasklaidoje. Kas tai nutekina? Ne aš, ne mano agentas.

REKLAMA

Aš jiems pasakiau, kad man nėra gerai būti vietoje, kuri manęs nenori. Mes nesame kvaili. Jie mus laiko kvailiais, bet mes tokie nesame. Mes žinome, kas nutekina visą informaciją ir kitus dalykus. Aš pasakiau, kad mes taip dirbti negalime ir geriau man išeiti“.

„Man United“ strategas Ole Gunnaras Solskjaeris kaip pagrindinį puolėją pasirinko Marcusą Rashfordą, tačiau pats R.Lukaku nemano, kad jis tiesiog netiko trenerio planui.

„Daugelis žmonių nemanė, kad aš tinku tai sistemai. Aš tai žinau iš daugelio pokalbių, bet tai mane verčia juoktis. Kaip galiu būti toks šūdinas komandoje, bet kai žaidžiu už rinktinę – viskas gerai?“, – klausė R. Lukaku.

REKLAMA
REKLAMA

R. Lukaku taip pat papsakojo istoriją, kaip jis prisijungė prie „Man United“ komandos.

„Aš jaučiau pasitikėjimą. Jie norėjo manęs, todėl nebuvo jokių abejonių – jie atėjo ir pasakė, kad darysime taip ir taip.“, – pasakojo R. Lukaku. „Aš buvau Niujorke, tiesiog vaikščiojau ir sulaukiau telefono skambučio. Pakėliau ir ten buvo Jose Mourinho, kuris sakė: „Labas, Rom‘ai, kaip tau sekas? Aš tave ketinu susigrąžinti, mes mokėsime 75 mln. svarų ir 15 mln. svarų bonuso, todėl kitą savaitę tikiuosi tave išvysti Los Andžele. Maniau, kad tai tiesiog melas. Aš turėjau sugrįžti į „Everton“ liepos 7-ą dieną. Bet liepos 6-ą aš atsikėliau ir „boom“, pamačiau, kad sandėris įvykdytas“.

https://twitter.com/utdreport/status/1164216897753309184

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų