REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Julija Jegorova-Butavičienė ir Ed Sheeran (tv3.lt fotomontažas)

Jau šį penktadienį Latviją sudrebins populiaraus atlikėjo Edo Sheerano koncertas, į kurį gerbėjai plūsta ir iš kaimyninių šalių. Garsenybės – ne išimtis.

8

Jau šį penktadienį Latviją sudrebins populiaraus atlikėjo Edo Sheerano koncertas, į kurį gerbėjai plūsta ir iš kaimyninių šalių. Garsenybės – ne išimtis.

REKLAMA

Vis dėlto, nors koncertas jau čia pat, kai kuriems tenka susidurti su neaiškumais. Dainininkė Julija Jegorova-Butavičienė visai neseniai su savo „Facebook“ sekėjais pasidalijo istorija apie bilietus į E. Sheerano koncertą. Savo ruožtu bilietai.lt atstovas spaudai tv3.lt aiškina, kad visa informacija apie bilietų pirkimą buvo ne tik pateikta iš anksto, bet dar ir lengvai prieinama. 

Nuo komentarų susilaikyti nebegalėjo

Antradienio rytą socialiniuose tinkluose Julija paviešino visą istoriją, kuri sukėlė internautų susidomėjimą. Ja dainininkė leido pasidalinti ir su tv3.lt skaitytojais. 

„Aš dažniausiai susilaikau nuo komentarų ir apsiroboju pabumbėjimu sau po nosimi, bet šį kartą situacija peržengė mano pakantumo ribas. Ir aš esu tikra, jog mano draugų tarpe atsiras daugiau į šią situaciją pakliuvusių žmonių. O gal jūs apie tai dar apskritai nežinote?

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį keliausime (tikiuosi) į taip laukiamą Ed Sheerano koncertą, į kurį bilietus dar per Kalėdas (t.y prieš gerus 6 mėnesius) gavome iš mylimų uošvių. Bet palaukite, ar tikrai galime ramiai sau laukti, ar turime akylai stebėti ar niekas nepasikeitė iš bilietų pardavėjo pusės? Ne paslaptis, kad vyksta įvairūs bilietų perpardavinėjimai ir fake bilietų pardavimai, tačiau palaukite.. O kuo čia dėti mes? Ogi pasirodo dar ir kaip dėti….

REKLAMA

Istorija tokia, kad perskaitėme nusiskundimus (Edo Sheerano evente FB) neva kiekvienas bilietas turi būti vardinis, nepaisant to, kad kiekvienas bilietas turi savo atskirą barkodą, kitu atveju tu tiesiog neįeisi į koncertą“, – pasakojimą pradėjo dainininkė.

„Skambiname į Bilietai.lt, ten atsiliepia nelabai ką išmananti, nelabai mandagi mergaitė ir sako rašykite laišką į [email protected]. Mes taip ir padarome, atsakymą gauname šiandien ryte, nes pasirodo, jog šį kontora įprastai dirba iki 16.00 val., ką sužinojau pakartotinai paskambinus tuo puikiuoju numeriu 118, kurio min. kaina – 0,43 Eur/min.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa antroji mergina buvo išmanesnė ir gražiai paaiškino, jog, ko gero, buvo nespėta atsakyti į laišką, bet patikino, jog rytoj ryte tikrai bus atsakyta. Man nupasakojus situaciją, ji patikino, jog mes parašysime laišką, gausime nuorodą, ant kurios užėjus pasikeisime pavardes ir per 3 dienas gausime naujus bilietus“, – tęsė dainininkė.

Vis dėlto būtent galiausiai sulauktas atsakymas iš minėtos bilietų pardavimo įmonės ir sukėlė J. Jegorovos-Butavičienės pasipiktinimą, kurį ji išrašė papunkčiui.

„1. Negana to, kad jei bilietus gavai dovanų ir tas žmogus neina su tavimi, tu tiesiog negalėsi pasinaudoti turimu koncerto bilietu, nes jis turi būti vardinis. Apie tai tikrai nebuvo nieko komunikuota perkant bilietus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2. Norint pakeisti vardą pavardę ant bilieto, tu turi papildomai už 10 EUR nusipirkti bilieto keitimo bilietą, kurį apmokėti ir iš savo el. pašto išsiųsti turi bilietus tau pirkęs/dovanojęs asmuo. Tai jau nekalbu apie tai, jog man tai panašu į papildomą užsidirbinėjimą iš vargšų, į jūsų puikų planą pakliuvusių melomanų. Tai palaukite, o jeigu tas asmuo išvykęs ir su juo neįmanoma susisiekti, ar neduok Dieve, apskritai nebe šiame pasaulyje, tai ką tokiu atveju daryt? Verkti į delniuką?

3. Neįtin mandagiai telefonu bendraujantys Bilietai.lt sako, jog mes patys kalti, jog nesekame informacijos. Bet palaukite, ar mes turime žaisti detektyvą? Ir ar jūs bent matėt, kiek yra tokių žmonių, kaip mes, tai ar mes visi esame asilai, kurie patys kalti? Ar turime informacijos pateikimo laiku/tinkamai spragą?

REKLAMA

4. Organizatorius L TIPS AGENCY SIA sako nieko nežinąs apie bilietai.lt sukamas varkes, bet sako, jog sulaukia daug skambučių ir nusiskundimų iš koncerto laukiančių žmonių“, – dėstė ji.

Ir nors moteris pasidalijo perspėjimu, netrukus patikino, kad bilietai.lt turi ir už ką padėkoti: „Pakeistus bilietus jau atsiuntė, net ne per 3 dienas kaip buvo minėta, o tą pačia dieną. Pliusiukas į bilietai.lt krepšelį.“

Informacija buvo pateikta iš anksto

Naujienų portalas tv3.lt susisiekė su bilietais.lt atstovu spaudai Aivaru Gelžiniu ir paprašė detaliau paaiškinti, koks nesusipratimas įvyko ir kaip tokiu metu elgtis. 

A. Gelžinis patikino, kad apie tai, jog bilietai turi būti vardiniai, visi norintieji gyvai pamatyti E. Sheeraną buvo įspėjami iš anksto, o sprendimas visus bilietus padaryti vardiniais buvo pasirinktas neatsitiktinai. Anot A. Gelžinio, tokiu būdu buvo stengtasi išvengti perpardavėjų įsikišimo.

REKLAMA

„Jei bilietas dovanojamas su svetimu vardu, vardą reikia keisti. Keisti gali tikrasis bilieto pirkėjas. Nemokamas keitimas vyko iki š.m. birželio 10 d.“, – teigė jis.

„Apie tai, kad bilietai privalo būti vardiniai buvo informuojama nuo pat bilietų prekybos pradžios. Norint įsigyti bilietą, pirkėjas privalo varnele pažymėti, kad susipažino su šia informacija – ji nuo pat bilietų prekybos pradžios buvo pateikiama bilieto pirkimo proceso metu – nepažymėjus varnelės įsigyti bilieto neįmanoma“, – toliau aiškino A. Gelžinis.

Bilietai.lt atstovas spaudai pridėjo, kad ši informacija ne tik buvo nurodyta minėtoje internetinėje svetainėje, bet ir paties atlikėjo puslapyje. „Be to, buvo siunčiami specialūs pranešimai pirkusiems bilietus su informacija, kad bilietai yra vardiniai“, – pridėjo A. Gelžinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų