REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, kas jūsų laukia paskutinę birželio dieną: pateikiame sekmadienio horoskopą 12 zodiako ženklų:

Sužinokite, kas jūsų laukia paskutinę birželio dieną: pateikiame sekmadienio horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Tempsite nemažą darbų krūvį. Net ir labai užsiėmę, turbūt rasite pramogų ir mažų džiaugsmų. Sveikata turėtų pagerėti, o meilė ir draugystė gali suteikti malonių akimirkų.

Tauras

Galite tikėtis sėkmės, jeigu mėginsite gauti pageidaujamą informaciją, užmegzti dalykinį ar draugystės, meilės ryšį. Tačiau teks apeliuoti į kitų palankumą, įrodinėti gerus ketinimus.

Dvyniai

Galite daug nuveikti, jeigu jums padės, pritars antroji pusė ar verslo partneriai. Pravartu imtis neatidėliotinų reikalų. Galbūt atgausite skolą.

Vėžys

Jūsų mintys ir nuotaikos bus gana optimistinės. Kils sumanymų, idėjų arba gausite neblogą pasiūlymą, įvertinimą. Dėmesį gali aktyviai rodyti nauji gerbėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jausite įtampą, bet tuo pačiu ir energijos antplūdį. Galbūt teks demonstruoti, ką sugebate, tarpininkauti. Naujas pažįstamas gali kristi jums į akį. Simpatija bus abipusė.

REKLAMA

Mergelė

Geras metas tvarkyti visuomeninius, organizacinius reikalus. Šiandien neteks pasijusti vienišiems mūšio lauke. Nesunkiai rasite bendraminčių.

Svarstyklės

Palanki diena menininkams bei užsiimantiems labdara, medicina, socialine rūpyba, ezoterinėmis praktikomis. Gerai jausitės, jeigu niekur nereikės skubėti, jei galėsite viską daryti atsipalaidavę, be spaudimo, raginimų.

Skorpionas

Šiandien sugebėsite pritraukti kitų simpatijas, pelnyti pasitikėjimą. Bet kuriuo atveju verta pasistengti, kad reikalai klostytųsi reikiama linkme.

Šaulys

Puiki diena įvairiai veiklai. Pradėkite nuo svarbiausios, kad į vakarą galėtumėte lengviau atsikvėpti ir pasakyti, jog padarėte viską, ką galėjote. Pravartu dalyvauti informatyviuose renginiuose, lankyti kursus, mokytis ir pan.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Palankus metas įvairioms veikloms. Seksis mokytis, tvarkyti su korespondencija, ryšiais, informacija, įvairiais raštais susijusius reikalus. Išryškės komerciniai sugebėjimai, jeigu jų nors kiek turite.

Vandenis

Stengsitės tobulai atlikti ir profesines, ir namų pareigas. Gali būti nelengva, ypač jei nenorėsite priimti kitų pagalbos. Jeigu trokštate džiaugsmo, romantikos - kurkite, skleiskite tai patys.

Žuvys

Mintys suksis apie romantiką, meilę, pramogas. Puikiai dorositės su kūrybiniais darbais. Derėtų labiau pasidomėti vaikų ir paauglių reikalais bei nuotaikomis.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų