REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Prisipažinsiu, iš visų valgytų keptų sumuštinių su kumpiu ir sūriu šis – vienas pačių pačių skaniausių. Manau sunku būtų rasti sumuštinį, kuris būtų paprasčiau paruošiamas ir turėtų tokį gerą skonį“, – sako tinklaraščio autorė Liucija.

„Prisipažinsiu, iš visų valgytų keptų sumuštinių su kumpiu ir sūriu šis – vienas pačių pačių skaniausių. Manau sunku būtų rasti sumuštinį, kuris būtų paprasčiau paruošiamas ir turėtų tokį gerą skonį“, – sako tinklaraščio autorė Liucija.

REKLAMA

Reikės: 6 baltos keturkampės duonos riekių; 4 riekelių virto kumpio; 4 riekelių sūrio (geriausia sūrio sumuštiniams); 7 arb. š. majonezo; 3,5 arb. š. garstyčių su susmulkintais grūdeliais; 2 kiaušinių; 4 valg. š. pieno; 2 valg. š. sviesto.

GAMINIMAS

Majonezą ir garstyčias sumaišome viename indelyje. Ant vienos batono riekės pusės užtepame majonezo-garstyčių padažo. Uždedame vieną kumpio riekę ir vieną sūrio riekę.

Ant kitos batono riekės taip pat užtepame majonezo-garsyčių padažo, dedame batono riekę (puse su padažu) ant sūrio, tada vėl užtepame majonezo, vėl dedame kumpio ir sūrio riekeles.

REKLAMA
REKLAMA

Užtepame padažu dar vieną batono riekę ir dedame (puse su padažu) ant sūrio. Jeigu kumpio ar sūrio krašteliai išlindę, tuomet juos nupjaukite. Tokiu pat būdu sutepame antrąjį sumuštinį.

REKLAMA

Viename dubenėlyje suplakame kiaušinius su pienu.

Keptuvėje ant silpnos ugnies įkaitiname 1 valg. š. sviesto. Imame vieną sumuštinį, pamirkome visas puses kiaušinių-pieno plakinyje. Dedame sumuštinį į keptuvę ir kepiname, kol gražiai apskrunda.

Tada atsargiai apverčiame ant kitos pusės ir kepiname, kol apskrunda.

Pabaigoje, prilaikydami sumuštinį, trumpai pakepiname sumuštinio šonus. Taip pat iškepame ir antrąjį sumuštinį. Iškart patiekiame. Skanaus!

Šaltinis: Lithuanian in the USA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų