• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Moteris  (nuotr. 123rf.com)

Pirmadienis Zodiako ženklams pažers intrigų. Nors diena tinkama rizikuoti ir atsiduoti pojūčiams, vis dėlto reikėtų įvertinti savo veiksmus.

36

Pirmadienis Zodiako ženklams pažers intrigų. Nors diena tinkama rizikuoti ir atsiduoti pojūčiams, vis dėlto reikėtų įvertinti savo veiksmus.

REKLAMA

Avinas

Galite sulaukti netikėtų naujienų, dėl kurių gali tekti keisti artimiausius planus. Šiandien tiks vadovautis įkvėpimu, pasiduoti impulsui. Vakarą praleiskite namie. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Tauras

Nepersistenkite, dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Daug nenorėkite, tai padės jus apgauti. Vakaro griežtai neplanuokite: galimi nuo jūsų nepriklausantys pokyčiai.

Dvyniai

Šaunus laikas, tiesa, teks pasikliauti vien savo jėgomis: jei ir sulauksite pagalbos, tai paskutinę akimirką, kai to nebereikės. Kovokite už teisųjį reikalą, tačiau jei nesate dėl ko nors tikri, jei dvejojate, ar eisite iki galo, geriau atsitraukti.

Vėžys

Neblogas metas reikalams, susijusiems su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu, tvarkyti. Galite sulaukti užtarnautos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar kurį jau pamiršote.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gerojo atsitiktinumo metas, kai verta rizikuoti: drąsiai, ryžtingai atsisakykite to, kas trukdo sėkmei. Venkite aiškintis santykius su artimaisiais, šiandien kompromisą tarp teisybės ir principų rasti nebus paprasta.

REKLAMA

Mergelė

Įkvėpimo metas, tad nedarykite nieko, ko nesinori. Bus palanku užsiimti namų, šeimos reikalais. Tai tinkama proga spręsti bendravimo problemas namuose, aiškintis susikaupusius nesklandumus, vėliau geriau to nedaryti.

Svarstyklės

Naudingas metas, jei esate ne vieni: sėkmė per partnerius, sutuoktinį, draugus. Vakaras intriguojantis ir jis praeis smagiai, jei nesivelsite į naujas pažintis, tiek draugiškas, tiek romantiškas.

Skorpionas

Geras laikas tarnybiniams reikalams tvarkyti, ieškoti naujos darbo vietos, darbo sutarčiai pasirašyti. Pasistenkite nesusivaidyti su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Aplinkybės jums palankios. Jei paisysite partnerių, sutuoktinio, mylimo žmogaus nuomonės, galite rizikuoti. Tai geras metas keblioms juridinėms problemoms spręsti.

Ožiaragis

Vis dar sudėtingas laikas ir tik vakare pasijusite geriau. Venkite ginčų su draugais, mylimu žmogumi, vaikais. Galimos nenumatytos išlaidos.

Vandenis

Likite principingi, venkite dviprasmybių, rinkitės ką nors viena. Atidžiau vertinkite gautus pasiūlymus, pamokymus, taip pat užsimezgusias pažintis. Beje, jums svarbūs reikalai pajudės sparčiau, jei šiandien pasikalbėsite su reikalingais žmonėmis.

Žuvys

Venkite kategoriškų, vienareikšmiškų sprendimų, ypač susijusių su karjera. Jei kilo reikalas pasikalbėti su vadovu apie finansinius reikalus, atidėkite tai rytdienai. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos taikytis.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų