REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią ir kitą savaitę vyks 2020 metų Europos futbolo čempionato atrankos varžybų kovos. Lietuvos rinktinė birželio 7 dieną namie susitiks su Liuksemburgu, o šio mėnesio 10-ąją – svečiuose su Serbija.

Šią ir kitą savaitę vyks 2020 metų Europos futbolo čempionato atrankos varžybų kovos. Lietuvos rinktinė birželio 7 dieną namie susitiks su Liuksemburgu, o šio mėnesio 10-ąją – svečiuose su Serbija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuviai žaidė vieną mačą – išvykoje 1:2 pralaimėjo Liuksemburgui. Mūsiškiai B grupėje rikiuojasi paskutiniai – penkti.

REKLAMA

Ukrainos sąskaitoje – 4 taškai, Liuksemburgo – 3, Portugalijos – 2, Serbijos – 1. Pastaroji rinktinė kaip ir lietuviai kol kas žaidė tik vienas rungtynes.

Mūsų kaimynai latviai penktadienį namie priims Izraelio futbolininkus, o pirmadienį – slovėnus. Latvijos komanda sukupo pirmose dvejose rungtynėse – svečiuose 0:2 nusileido Lenkija ir 1:3 Šiaurės Makedonijai. Latviai G grupėje užima paskutinę, šeštąją, vietą.

Pirmauja abejose rungtynėse pergales iškovojusi Lenkijos ekipa, kuri surinko 6 taškus. Izraeliečiai ir makedonai sukaupė po 4, slovėnai – 2. Kaip ir latviai, taškų neturi austrai.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį didelį susidomėjimą kels H grupės lyderių Turkijos ir Prancūzijos futbolininkų susirėmimas. Abi komandos triumfavo pirmuose dviejuose mačuose. Turkai Albanijoje 2:0 nugalėjo šeimininkus ir 4:0 savo aikštėje sutriuškino Moldovą. Prancūzai išvykoje 4:1 pranoko Moldovą, o namie 4:0 sudorojo Islandiją.

Pirmadienį intrigos laukiama Ispanijos ir Švedijos futbolininkų akistatoje. F grupėje pirmaujantys ispanai sukaupė 6 taškus, o antri žengiantys švedai – 4. Ispanijos rinktinė savo žiūrovų akivaizdoje 2:1 palaužė Norvegiją ir svečiuose 2:0 – Maltą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Švedijos komanda savo aikštėje 2:1 įveikė Rumuniją, o išvykoje mūšį su norvegais baigė lygiosiomis 3:3.

Antradienį Rusijos ekipa žais su Kipru. I grupėje rusai Belgijoje 1:3 nusileido vietos rinktinei bei 4:0 išvykoje nepaliko vilčių Kazachstano futbolininkams. Kipras savo aikštėje 5:0 nušlavė San Mariną ir 0:2 neatsilaikė prieš belgus.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+“ kanalai iš viso nuo penktadienio iki antradienio parodys net septynerias rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

birželio 7 d.

21.35 val. Latvija – Izraelis (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.35 val. Austrija- Slovėnija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“);

birželio 8 d.

15.50 val. Kroatija – Velsas (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.35 val. Turkija – Prancūzija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“);

birželio 10 d.

21.35 val. Latvija – Slovėnija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.35 val. Ispanija – Švedija (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“);

birželio 11 d.

21.35 val. Rusija – Kipras (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų