REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jutos „Jazz“ ir Prancūzijos rinktinės žaidėjas Rudy Gobertas portalui eurohoops.net atskleidė, kad artėjančiame pasaulio krepšinio čempionate su savo komanda tikisi nuveikti kažką ypatingo.

Jutos „Jazz“ ir Prancūzijos rinktinės žaidėjas Rudy Gobertas portalui eurohoops.net atskleidė, kad artėjančiame pasaulio krepšinio čempionate su savo komanda tikisi nuveikti kažką ypatingo.

REKLAMA

216 cm ūgio aukštaūgis gindamas nacionalinės komandos garbę yra iškovojęs du bronzos medalius – 2014-ųjų metų planetos pirmenybėse Ispanijoje ir 2015-ųjų metų Europos čempionate Prancūzijoje.

Krepšininkas iki šiol puikiai pamenu prieš 5 metus vykusį pasaulio čempionatą.

„Man išliko labai daug gerų atsiminimų iš planetos pirmenybių Ispanijoje. Laimėti bronzos medaliai yra vienas geriausių mano karjeros pasiekimų. Niekas iš mūsų to nesitikėjo, tačiau tokiuose turnyruose niekada negalima nuvertinti nė vienos ekipos.

Praėjo jau penkeri metai ir mes vėl norime visi kartu nuveikti kažką ypatingo. Kai triumfuoji su savo gimtosios šalis rinktine ir iškovoji medalius, visada užklumpa neapsakomai malonus jausmas, noriu jį ir vėl patirti“, – sakė vidurio puolėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie pagrindinius prancūzų varžovus planetos pirmenybėse jis nepamiršo ir mūsų rinktinės: „Australija, Kanada, Lietuva ir dar daug kitų komandų yra labai ambicingos, todėl privalėsime prieš juos sužaisti savo geriausias rungtynes.“

REKLAMA

Tokį rimčiausių priešininkų trejetą R. Gobertas veikiausiai pasirinko ne veltui.

Visos šios ekipos rungtyniaus H grupėje ir antrajame etape kovos prieš G pogrupio ekipas.

Būtent pastarojoje grupėje žais ir Prancūzai, kurie varžysis su Vokietija, Dominyka ir Jordanija.

„Mes pažįstame Vokietijos rinktinę ir šiek tiek žinome apie Dominyką, tačiau beveik nežinome, kaip žaidžia Jordanija. Tokio lygio turnyre visi priešininkai yra pavojingi, todėl kiekvienas rungtynes privalėsime sužaisti susikaupę ir užsivedę“, – tvirtino prancūzas.

Galiausiai jis patvirtino, kad tikrai vilkės Prancūzijos rinktinės marškinėlius planetos pirmenybėse Kinijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai žaisiu pasaulio čempionate. Tai yra vienas šių metų tikslų ir laukiu čempionato. Iki treniruočių stovyklos dar liko nemažai mėnesių, bet noriu vilkėti mėlynus marškinėlius ir reprezentuoti savo šalį“, – užtikrintai kalbėjo vienas „Jazz“ lyderių.

R. Gobertas šiemet sužaidė geriausią savo sezoną Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

26-erių metų krepšininkas aikštelėje vidutiniškai praleisdavo beveik 32 minutes, pelnydavo 15,9 taško, atkovodavo 12,9 atšokusio kamuolio ir blokuodavo 2,3 varžovo metimo.

Prancūzas tapo taikliausiai „iš žaidimo“ atakuojančiu lygos žaidėju, jo taiklumas šį sezoną siekė net 66,9 proc.

R. Goberto atstovaujamas „Jazz“ klubas pasiekė atkrintamąsias varžybas, kur jau pirmajame etape pralaimėjo seriją 1:4 Hjustono „Rockets“ ekipai.

Pasaulio krepšinio čempionatas Kinijoje vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 15 dienomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų