REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dažnas iš mūsų, galvojantis apie puikų derlių, vis pasvajoja apie didelius kiekius užaugintų svogūnų laiškų, kuriais galėtų gardinti salotas, troškinius, sriubas ir šaltibarščius.

Dažnas iš mūsų, galvojantis apie puikų derlių, vis pasvajoja apie didelius kiekius užaugintų svogūnų laiškų, kuriais galėtų gardinti salotas, troškinius, sriubas ir šaltibarščius.

REKLAMA

Skaitytoja Marija sako, kad savo sodyboje, vos pradėjusi auginti svogūnus, juos patręšia smulkinta bananų žieve.

Smulkiai supjaustytą žievę Marija užkasa į žemę, šiek tiek giliau nei paviršinis sluoksnis. Tai padės užtikrinti reikalingas maistines medžiagas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų