REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė kovo mėnesį Lietuvoje pristatysianti trimačio (3D) „Blu-ray“ namų kino sistemą „LG HX995TZ“. Paprastos, bet elegantiškos išvaizdos sistema atkurs itin kokybišką erdvinį garsą bet kurioje namų erdvėje, išplės virtualaus turinio ir pramogų pasirinkimą jungiantis prie vaizdų perdavimo programos „NetCast“ ir DLNA bei CIFS standartą naudojančių laikmenų, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak LG atstovų, pažangiomis technologijomis ir stilingu dizainu išsiskiriančią LG 3D įrenginių kolekciją papildanti sistema „LG HX995TZ“ siūlo ir 1100 vatų galios sodrų, kino teatro efektus perteikiantį garsą. Funkcija „LG Sound Gallery“ suteikia septynis skirtingus garso stiprumą ir efektus reguliuojančius režimus. Namų pramogų pasirinkimą išplečia integruota automatinio papildomos informacijos atsisiuntimo internetu funkcija „BD Live“, galimybė prijungti USB atmintines ar perkelti turinį HDMI jungtimi.

REKLAMA

Skelbiama, kad „LG HX995TZ“ išsiskiria ir stiliumi, ir kompaktiškumu. „Blu-ray“ grotuvą ir priekinius garsiakalbius galima pritvirtinti prie sienos, taip priderinti juos prie interjero. Tuo tarpu belaidis žemų dažnių garsiakalbis suteikia klausytojams laisvę patalpinti jį bet kurioje namų erdvėje.

Tarp pagrindinių techninių „LG HX995TZ“ parametrų minimas „Blu-ray“ formato diskų grotuvas su trimačio vaizdo atkūrimo galimybe, 1 100 W galia,  galimybė grotuvą ir priekinius garsiakalbius tvirtinti prie sienos, belaidis žemų dažnių garsiakalbis, belaidis tinklas / NetCast / DLNA / CIFS, „LG Sound Gallery“ funkcija, 2 HDMI įvesties ir 1 išvesties jungtys, informacijos įrašymas ir peržiūrėjimas iš USB laikmenų, suderinamumas su „DivX HD“, MKV formatais, „BD Live“ ir „Music ID by Gracenote“ funkcijos, suderinamumas su „iPhone“ ir „iPod“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų