REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uostamiestyje policininkai sulaikė moterį, kuriai nustatytas toks girtumas, kokį Klaipėdos pareigūnai seniai regėjo.

Uostamiestyje policininkai sulaikė moterį, kuriai nustatytas toks girtumas, kokį Klaipėdos pareigūnai seniai regėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakar apie 17:40 val., Taikos pr. Klaipėdoje patruliai sustabdė automobilį „Kia Sportage“. Jį vairavo 1985 m. gimusi klaipėdietė, kuriai alkoholio matuokliu nustatytas 4.01 prom. girtumas. Vairuotoja sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

REKLAMA

Pareigūnai vakar sulaikė ir kitų girtų vairuotojų, tačiau sučiuptai moteriškei jie neprilygo.

Štai Kretingos r., Rubulių k. teritorijoje, kelyje Šiauliai-Palanga, pareigūnams vykstant tarnybiniu policijos automobiliu MITSUBICHI PAJERO, su įjungtais mėlynos ir raudonos spalvos švyturėliais pagal pranešimą dėl nesaugaus vairavimo, priešpriešais sustojo atvažiuojantis automobilis NISSAN PRIMASTAR, kurį vairavo Lietuvoje gyvenantis Ukrainos pilietis, gimęs 1972 m. Alkoholio matuokliu nustatytas 2.57 prom. girtumas. Šis vairuotojas taip pat atvežtas į areštinę.

REKLAMA
REKLAMA

O Jakų žiedinėje sankryžoje Klaipėdoje policinės priemonės metu sustabdytas automobilis „VW Passat“. Patikrinus automobilio vairuotojo dokumentus, paaiškėjo, kad automobilį vairavo vyras, gim. 1957 m. Nuo automobilio vairuotojo sklido alkoholio kvapas, akys buvo paraudusios, teigė, kad vakar vartojo alkoholį.

Paprašius pūsti į alkoholio kiekio matuoklį, vairuotojas prašė neduoti pūsti ir siūlė pinigų sumą, jos neįvardydamas. Jis buvo įspėtas dėl atsakomybės. Patikrinus buvo nustatytas 1,65 prom. girtumas. Įpūtęs į alkoholio kiekio matuoklį, vyras dar kartą siūlė pinigus juos rodydamas. Pradėtas papirkimo tyrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje pareigūnai taip pat sulaikė girtų vairuotojų. Sodų g. automobilio Audi A7 vairuotojas J. K.( gimęs 1994 m.) siūlė žodžiu 1000 eurų kyšį, kad nebūtų surašomas ANK protokolas, dėl sankryžos kirtimo, degant draudžiamam šviesoforo signalui ir vairavimui esant neblaiviam, kai nustatytas 1.42 prom. girtumas.

O Padekaniškių g. M. V. (gimęs 1978 m.), vairuodamas automobilį Iveco 35S16 ir važiuodamas atbulas atsitrenkė į stovintį automobilį Toyota Corolla, M.V. alkotesterio pagalba nustatyta 2,41 prom. girtumas. Tyrimui paimtas kraujo mėginys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų