REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį vienai moteriai Vilniuje teko išgyventi tikras kančios akimirkas, kai galimai buvo dingęs jos sūnus.

Trečiadienį vienai moteriai Vilniuje teko išgyventi tikras kančios akimirkas, kai galimai buvo dingęs jos sūnus.

REKLAMA

Berniukas autobusu iš Santariškių stotelės išvažiavo į mokyklą ir 9 valandą dar nebuvo pasiekęs mokyklos, tikino moteris.

Motina sutiko papasakoti, kaip visa tai nutiko, ir, žinoma, kaip baigėsi istorija.

„Labai norėčiau padėkoti tyrėjui, kuris šiandien padėjo rasti mano vaiką. Apie 6.30 ryto sūnus autobusu iš Santariškių stotelės išvažiavo į mokyklą ir 9 valandą dar nebuvo pasiekęs mokyklos.

Telefonu su juo susisiekti negalėjau, kas buvo labai neįprasta, nes jo telefonas visada įjungtas ir, nors truputi vėluodamas, jis visada praneša man. Tiesiog sutapo, kad telefonas pirmą kartą gyvenime išsijungė būtent tokį rytą, koks buvo šis. Tikrai buvo labai neramu, juolab atsidarius žinių portalą mačiau nuotraukas apsivertusių bei į pėsčiųjų gatves „atskridusių“ automobilių bei antraštes „dešimtys sužeistųjų Vilniuje“ ir t. t.

Su manimi bendravęs tyrėjas man be galo padėjo, skambino ne vieną kartą, ramino, informavo, kad sūnaus telefonas buvo užfiksuotas toje ar anoje vietoje, sakė važiuojantis apvažiuoti Žvėryno apylinkių bei Laisvės pr.

REKLAMA
REKLAMA

Radęs vaiką net pasisiūlė nuvežti jį į mokyklą ir tikrai padarė daugiau, nei reikalavo oficialios jo pareigos. Deja, praeityje turėjau ne pačią maloniausią patirtį su mūsų šalies teisėsaugos institucijomis ir skundų yra tekę rašyti ne vieną. Labai džiugu, kad atėjo diena, kai privalau parašyti ir padėką. Ačiū!“, - moters padėka pasidalijo pareigūnai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų