REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Noriu, kad teisingumas taptų Lietuvos valstybes pagrindu“, – atėjęs į Vyriausiąją rinkimų komisiją salė pretendentas į kandidatus prezidento rinkimuose „darbietis“ Artūras Paulauskas.

Politikas pateikė savo dokumentus ir prašymą tapti pretendentu į kandidatus. Iki kovo 27 dienos rinkimų štabas rinks Lietuvos piliečių, kurie norėtų A. Paulauską matyti prezidento rinkimuose, parašus.

Politikas teigė šalyje matantis labai daug problemų, kurias reikia spręsti. „Manau, kai kurias galima spręsti būnant valstybės vadovu. Kalbu apie teisingumo stoką, žmonių pasitikėjimą valstybe, apie stiprios valstybės kūrimą. Matau klaidas, kurios paskatino apsispręsti dalyvauti rinkimuose. Turiu aiškią programą ir planus“, – kalbėjo A. Paulauskas.

Paklaustas, ką laiko rimčiausiu savo konkurentu, politikas diplomatiškai atsakė, kad nenori nė vieno išskirti. „Visus juos gerbiu, galvoju, kad būtų klaidinga išskirti kurį nors vieną. Negaliu jų nuvertinti. Į visus žiūriu pagarbiai. Man svarbiausia, kad būtų dialogas, diskusija, kurioje galėtume apsikeisti nuomone. Tegul rinkėjas sprendžia, kuri vizija yra jam priimtina, – kalbėjo pretendentas. – Antrajame ture būtų įdomiausia susikauti su tuo, kuris surinks daugiausia balsų.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasak A. Paulausko, šiuo metu negalima kalbėti apie vieną ar kitą įdomesnį kandidatą, kuris galėtų būti antrame rinkimų ture. „Jei rinkėjas pasitikės, matyt, bus ko paklausti, bus apie ką padiskutuoti, – atsargiai kalbėjo A. Paulauskas. – Kuo esu geresnis? Per visą savo politinį laikotarpį ruošiausi šiam darbui. Dirbau įvairius darbus, įvairias pareigas ėjau, bandžiau sukurti vaizduotėje, kokia Lietuva turėtų būti, kur ji turėtų eiti. Šiais laikais trūksta orientyrų. Visą laiką gyvenau apmąstymuose. Dabar turiu progą juos pateikti rinkėjams, Lietuvos žmonėms.“

Išgirdęs prašymą įvertinti savo galimybes rinkimuose, A. Paulauskas nesutriko ir teigė, kad savo šansus vertina gerai. „Bendrauju su rinkėjais, matau, kad jie yra palankiai nusiteikę mano atžvilgiu, todėl kautis dėl posto yra verta. Tikiuosi sėkmės“, – šypsojosi pretendentas į kandidatus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų