REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastarosiomis dienomis Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė nemažai spėlionių dėl galimos Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto (KHF) ateities. Šios spėlionės privertė sunerimti visą KHF akademinę bendruomenę, sukėlė daug kalbų, rašoma VU pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Vilniaus universiteto rektoriaus akad. Benedikto Juodkos, Kauno humanitarinio fakulteto bendruomenės nerimas dėl ateities yra nepagrįstas. „Niekas neplanuoja atskirti KHF nuo Vilniaus universiteto, taip pat niekas nesiruošia nutraukti ten vykdomų studijų programų“, – patvirtina  jis.

REKLAMA

Sprendimą dėl Kauno humanitarinio fakulteto statuso pasikeitimo galėtų priimti tik VU Senatas, tačiau jokie panašūs klausimai Senato darbotvarkėje nėra numatyti. „KHF buvo ir liks sudedamoji Vilniaus universiteto dalis. Jis gerai laikosi tarp kitų Kauno aukštųjų mokyklų“, – sako B. Juodka.

Kitą savaitę VU rektorius planuoja asmeniškai apsilankyti Kauno humanitariniame fakultete ir paaiškinti bendruomenei, kad jokio pagrindo nerimauti dėl KHF ateities nėra, rašoma VU pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų