REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas žmogus žuvo, mažiausiai du buvo sužeisti, Ukmergės rajone ketvirtadienį vėlai vakare greitkelyje Vilnius-Panevėžys susidūrus dviems lengviesiems automobiliams ir į juos įsirėžus sunkiasvoriam vilkikui su Latvijos registracijos numeriais.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša naujienų portalas 15min.lt, viena iš avarijos versijų yra tokia, kad nelaimė šiek tiek prieš 23 val. įvyko, kai nuo Vilniaus Panevėžio link važiavęs automobilis Volkswagen Jetta kirto žalią skiriamąją juostą, įskriejo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša rėžėsi į moters vairuojamą automobilį Renault Laguna.

REKLAMA

Po avarijos Volkswagen apvirto, o sužeista Renault vairuotoja mėgino išlipti iš automobilio. Jai nesisekė to padaryti, tad moteriai padėjo kartu važiavęs ir iš mašinos iššokęs vyriškis. Kaip tik tuo metu į susidūrusius automobilius rėžėsi nuo Panevėžio atvažiavęs vilkikas su Latvijos registravimo numeriais, kuris gabeno gipso kartono plokščių krovinį.

Lengvieji automobiliai buvo nublokštas į šalį, vilkikas nuvažiavo nuo kelio, apvirto ir užsidegė. Vežtas krovinys pabiro griovyje.

Per avariją žuvo automobilio VW Jetta vairuotojas. Pirminiais duomenimis, Renault vairuotoja bei vilkiko vairuotojas buvo sužeisti ir nuvežti į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų