REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turnė po Lietuvą tęsia naujasis sveikatos apsaugos ministras Gediminas Černiauskas. Vakar jis lankėsi Klaipėdoje ir žadėjo kalbėtis bent su kelių pajūrio ligoninių kolektyvais. Tačiau dėmesio tesulaukė pastarųjų vadovai, rašo antradienio „Respublika“.

REKLAMA
REKLAMA

Pats G.Černiauskas teigė į pajūrį atvykęs turėdamas kelis tikslus.

Vienas jų - išklausyti paprastus medikus.

„Iš pradžių kalbėjau į žmones, o dabar noriu jų pasiklausyti. Man įdomu ir ką šio regiono ligoninių vadovai mano reikalinga padaryti“, - sakė „Respublikai“ G.Černiauskas.

REKLAMA

Tačiau nors ministro darbotvarkėje ir buvo numatytas susitikimas su Klaipėdos apskrities ligoninės kolektyvu, jis neįvyko. Gerą pusvalandį G.Černiauskas kalbėjosi tik su ligoninės vadovu ir atostogas šia proga trumpam nutraukusiais apskrities viršininku Vytautu Rinkevičiumi ir vyriausiuoju gydytoju Valdemaru Anužiu.

Po kalbų prabėgom apžiūrėjęs pačią ligoninę, ministras palankiai įvertino vykstančią jos renovaciją ir pasidžiaugė, kad „nepavyko net pažiūrėti, kas yra blogai“. Taip pat jis pritarė ir daug aistrų tarp uostamiesčio medikų sukėlusiam Psichiatrijos ligoninės prijungimui prie Apskrities ligoninės.

Iš uostamiesčio G.Černiauskas išvyko į Palangą ir apsilankė ne tik ligoninėse, bet ir vaikų sanatorijoje „Gintaras“.

Darius ČIUŽAUSKAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų