REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslininkė Daina Bosas pranešė, kad ji su visa šeima susirgo Covid-19. Tiesa, jos dukros ir vyro atvejis – besimptomiai, tačiau Daina jaučiasi kiek sudėtingiau.

Verslininkė Daina Bosas pranešė, kad ji su visa šeima susirgo Covid-19. Tiesa, jos dukros ir vyro atvejis – besimptomiai, tačiau Daina jaučiasi kiek sudėtingiau.

REKLAMA

„Šitos nesąmonės turi liautis. Neigimas ir abejonės greitai dingsta, kai korona spiria į užpakalį. Kaip mat drąsa išgaruoja. Taip, visa mūsų šeima šiuo metu serga korona virusu. Vyras ir Magdalena – besimptomiai. Man sekasi kiek sunkiau. Aš jums prisiekiu, nei vienas iš jūsų nenorėtų sužinoti, kokia forma korona pakutens jus. Kiek žmonių, tiek istorijų. Linkiu grįžti į protą ir netrukdyti medikams dirbti. Būkite sveiki“, – socialiniuose tinkluose rašė D.Bosas.

Naujienų portalui tv3.lt moteris pasakojo, kad simptomus jaučia nuo penktadienio: „Kiek žmonių, tiek istorijų, mano simptomai vienokie, kitų kitokie. Mano pavyzdžiu, sirgimas priskiriamas prie lengvesnių, jei situacija neblogės. Girdėjau, būna didžiuliai skausmai, man jų nėra. Dingo skonio receptoriai, turiu temperatūros, kosėju.

REKLAMA
REKLAMA

Šeimos nariai turi besimptomius atvejus. Man keisčiausia, kad besimptomiai pasitikrinti gali tik privačiai, tyrimai kainuoja žmogui 85 eurai. Tai kiek vaikšto žmonių, kurie yra užsikrėtę. Kai aš užsiregistravau, mane kvotė, kaip aš jaučiuosi ir ar atitinku. Mane pirmu numeriu užregistravo, nors eilės – didelės.“

REKLAMA

Verslininkė pasakojo, kad susidūrė su betvarke: „Negali pasitikrinti laiku, greitai ir operatyviai. O jei žmogui blogėja? Kai skambinau registruotis, manęs net nepaklausė su kuo aš gyvenu ir kaip mano šeimos nariai jaučiasi. Dabar registruoja tik tuos, kurie turi aiškiai pasireiškusius simptomus, o jei jų neturi – niekas neregistruoja. Šiuo atveju, aš nesuprantu karantino prasmės. Gatvėse vaikšto žmonės su besimptomiu virusu, puikus pavyzdys – mano vyras. 

Aš jau nesusigaudau. Anksčiau, kol nesusidūriau pati, turėjau abejonių, kai kur žiūrėjau skeptiškai. Dabar pati susidūriau, mano šeimos nariai puikiai jaučiasi, bet jie serga koronavirusu ir jų niekas netikrina. Kiek žmonių turi dirbti, kai kuriems, kurie gyvena vieni, reikia ir į parduotuvę nueit. Jie ir vaikšto ramiai, o dar jei besimptomiai atvejai, jų niekas netikrina. Manau, dabar yra tokia situacija, kad Lietuvoje turėtų tikrinti visus.“

„Aš jau sergu nuo penktadienio, mano forma yra lengvesnė. Man šis jausmas yra gan pažįstamas, aš esu sirgusi tokios formos virusais. Kol kas nejaučiu nieko kitokio. Jei niekas nesikomplikuos, turėčiau greitai pasveikti, tačiau pasitikrinti, ar nebeturiu koronaviruso, turėsiu mokėti tuos 85 eurus“, – stebėjosi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų