REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tragiška masinė avarija Vilniuje: žuvo 2 moterys

papildyta 12.20 val.

Ketvirtadienį Vilniuje susidūrus penkiems lengviesiems automobiliams du žmonės žuvo, patikslino policija skelbdama naujausius duomenis. Dar keturi buvo sužeisti, tarp jų – vaikas. 

Ketvirtadienį Vilniuje susidūrus penkiems lengviesiems automobiliams du žmonės žuvo, patikslino policija skelbdama naujausius duomenis. Dar keturi buvo sužeisti, tarp jų – vaikas. 

REKLAMA

Bendrajame pagalbos centre pranešimas apie eismo įvykį Nemenčinės plento ir Saulėtekio alėjos sankryžoje buvo gautas 10.29 valandą. 

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS sakė, kad, pirminiais duomenimis, nelaimės metu vienas žmogus žuvo, dar trys žmonės buvo prispausti skirtinguose automobiliuose. Vėliau papildyta informacija, kad žuvo du žmonės.

Policijos duomenimis, du iš nukentėjusiųjų buvo be sąmonės. 

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) BNS informavo, kad 10.36 val. į įvykio vietą atvyko dvi sostinės gelbėtojų komandos. 

REKLAMA
REKLAMA

Pasak PAGD, gelbėtojai išvadavo automobilyje „Opel Astra“ prispaustas dvi moteris, viena iš jų vaikšto, kitos būklė – sunki. 

Pagal anksčiau Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pateiktą informaciją skelbta, kad avarijoje žuvo „Toyota“ vairavęs vyras, o „Opel“ važiavusios moterys buvo sužeistos, tačiau po įvykio praėjus beveik trims valandoms sostinės policija šią informaciją patikslino. 

REKLAMA

„Avarijoje žuvo dvi „Opel Astra“ automobiliu važiavusios moterys – viena gimusi 1944 metais, kitos duomenys dar nustatinėjami. Įvykyje taip pat dalyvavo „Range Rover“ automobilis, kurio vairuotoja kartu su vaiku išvežti į ligoninę apžiūrai“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja. 

Jos teigimu, į ligoninę apžiūrai taip pat buvo pristatyti „Toyota Prius“ taksi automobilį vairavęs vyras bei „Volvo“ vairavusi moteris. 

Pasak J. Samorokovskajos, įvykio aplinkybės tikslinamos, dėl jo bus pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Įvykio neprisimena

Kaip TV3 žurnalistui sakė „Toyota Prius“ vairuotojas, dirbantis „Yandex.Taxi“ pavežėju, nusakyti tikslių, tragiškai pasibaigusio įvykio detalių negali, nes nieko neprisimena.

Manoma, kad pavežėjas galėjo prarasti sąmonę dar prieš nutinkant kraupiam incidentui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų