• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • 1 vienetas vištiena (ketvirtis)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • 1 vienetas vištiena (ketvirtis)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek rozmarino

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos ketvirčio mėsą atskiriame nuo kaulo, sumalame, įdedame SANTA MARIA rozmarino, druskos, citrinpipirių - po mažą žiupsnelį. Sutarkuojame česnaką.
    Dubenėlyje suplakame kiaušinius, įdedame majonezą, druską, alyvuogių aliejų 1 valg. šaukštą. Po to sudedame maltą vištieną ir miltus. Viską gerai išmaišome. Tešla turi būti kaip grietinė.
    Kepame mažus blynelius. Patekti galima su grietine arba pikantišku padažu.
    Skanaus.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų