INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   česnakų 
  -   1 vienetas   vištiena (ketvirtis) 
  -   2 vienetai   kiaušinių 
  -   2.5 stiklinės   kvietinių miltų 
  -   šiek tiek   alyvuogių aliejaus 
  -   2 valgomieji šaukštai   majonezo 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   citrinpipirių 
  -   šiek tiek   rozmarino 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištienos ketvirčio mėsą atskiriame nuo kaulo, sumalame, įdedame SANTA MARIA rozmarino, druskos, citrinpipirių - po mažą žiupsnelį. Sutarkuojame česnaką.
 Dubenėlyje suplakame kiaušinius, įdedame majonezą, druską, alyvuogių aliejų 1 valg. šaukštą. Po to sudedame maltą vištieną ir miltus. Viską gerai išmaišome. Tešla turi būti kaip grietinė.
 Kepame mažus blynelius. Patekti galima su grietine arba pikantišku padažu.
 Skanaus.   
    Autorius: Jelena 
     REKLAMA