Nulupkite greipfrutus ir atskirkite nuo minkštimo karčiąsias plėveles. Grietinę išplakite su cukrumi, medumi, nutarkuota citrinos žievele bei šviežiai išspaustomis citrinos sultimis. Į išplaktą grietinės masę sudėkite greipfrutų minkštimą, supilkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite. Paruoštą kremą supilstykite į deserto indelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekdama papuoškite apelsino ar greipfruto skiltelėmis, pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais. Skanaus.
Autorius: Nastiušha
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 vienetas citrinų
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
2 vienetai greipfruktų
3 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų (smulkinti)
3 valgomieji šaukštai medaus
250 mililitrų grietinės
2 valgomieji šaukštai želatinos (tirpinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupkite greipfrutus ir atskirkite nuo minkštimo karčiąsias plėveles. Grietinę išplakite su cukrumi, medumi, nutarkuota citrinos žievele bei šviežiai išspaustomis citrinos sultimis. Į išplaktą grietinės masę sudėkite greipfrutų minkštimą, supilkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite. Paruoštą kremą supilstykite į deserto indelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekdama papuoškite apelsino ar greipfruto skiltelėmis, pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais. Skanaus.