• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 vienetai greipfruktų
  • 3 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų (smulkinti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 250 mililitrų grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos (tirpinta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite greipfrutus ir atskirkite nuo minkštimo karčiąsias plėveles.
    Grietinę išplakite su cukrumi, medumi, nutarkuota citrinos žievele bei šviežiai išspaustomis citrinos sultimis.
    Į išplaktą grietinės masę sudėkite greipfrutų minkštimą, supilkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite.
    Paruoštą kremą supilstykite į deserto indelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Prieš patiekdama papuoškite apelsino ar greipfruto skiltelėmis, pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 2 vienetai greipfruktų
  • 3 valgomieji šaukštai lazdyno reišutų (smulkinti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 250 mililitrų grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos (tirpinta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite greipfrutus ir atskirkite nuo minkštimo karčiąsias plėveles.
    Grietinę išplakite su cukrumi, medumi, nutarkuota citrinos žievele bei šviežiai išspaustomis citrinos sultimis.
    Į išplaktą grietinės masę sudėkite greipfrutų minkštimą, supilkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite.
    Paruoštą kremą supilstykite į deserto indelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Prieš patiekdama papuoškite apelsino ar greipfruto skiltelėmis, pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų