REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausias savaitės horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui. Sužinokite, kas jūsų laukia ir kodėl kai kuriems ženklams daug geriau pasilikti namuose, negu rinktis ilgą ir varginančią kelionę. 

Naujausias savaitės horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui. Sužinokite, kas jūsų laukia ir kodėl kai kuriems ženklams daug geriau pasilikti namuose, negu rinktis ilgą ir varginančią kelionę. 

REKLAMA

AVINAS. Merkurijus skatins išsiblaškymą, kuris gali pakenkti jūsų darbo karjerai. Todėl susikaupkite ir pademonstruokite ypatingą organizuotumą. Meilės reikaluose būsite linkę į intrigas, o gal net įsivelsite į meilės trikampius. Gerai, kad bent jūsų partneris bus nuolaidus ir tikriausiai atleis už jūsų klaidas. Kad išvengtumėte darbe problemų, žvaigždės pataria laikytis griežtos dienotvarkės – tuomet ir darbus atliksite, ir nenuvargsite.

JAUTIS. Uranas jūsų asmeninį gyvenimą vers kunkuliuoti ir pripildys pačių netikėčiausių įvykių. Turintieji savo verslą praleis laiką komandiruotėje, kuri bus pakankamai įspūdinga. Tie, kurie nori sublizgėti prieš darbdavius, turėtų neatsisakyti pasiūlyto sudėtingo projekto – jis pasiseks. Tikėtinos ir permainos meilėje. Būkite optimistai ir pasitikėkite savimi, o štai partnerio žvaigždės pataria neidealizuoti.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Išsitiesinęs Merkurijus gali paskatinti nedidelius, tačiau malonius pokyčius. Permainų vėjas neleis liūdėti ir nuobodžiauti, skatins judėti, keliauti, susipažinti su įvairiais naudingais žmonėmis. Tikrai nepakenks, jei sudarysite kuo daugiau sąjungų, įgysite bendraminčių. Daugumą reikalų užbaigsite pergalingai, jei dirbsite komandoje, kuri jus skatins ir palaikys. Žvaigždės numato naujienas meilėje. Ruoškitės.

REKLAMA

VĖŽYS. Jausite, kaip į jūsų gyvenimą veržiasi romantika ir meilė, o Neptūnas skatins dvasinį pakilumą. Būsite patrauklūs priešingai lyčiai, tad vienatvėje liūdėti neteks. Beje, naujiems meilės romanams nebūsite nusiteikę, net jei ir neturite antrosios pusės. Gerbėjų nevaikysite, tačiau ir pažadais nemaitinsite. O mėgstamiausia jūsų veikla, pasak žvaigždžių, gali būti gulėjimas ant sofutės.

LIŪTAS. Pokštininkas Uranas palaikys pavasariškai smagią nuotaiką, spinduliuosite džiaugsmą ir optimizmą. Būsite išradingi ir mieli, todėl partneris bus sužavėtas jumis. Gali prisireikti senų draugiškų ryšių, tad imkitės iniciatyvos jiems atnaujinti. Žvaigždės sako, kad tai pats nerūpestingiausias laikotarpis, nes jokių naujų problemų spręsti tikrai neteks, o ir senos kažkaip pasitrauks į antrą planą.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Veikiami Neptūno būsite paslaptingi ir intriguojantys, bent jau aplinkinių akimis. Ne viskas, ką šiuo metu darysite, bus palankiai priimta netgi pačių artimiausių žmonių. Gali būti, kad kažkas jus kritikuos ar bandys atkalbėti nuo to, ką sumanėte. Drąsiai eikite pasirinktu keliu, tuomet visi supras, kad rezultatais džiaugsitės patys. Asmeniniame gyvenime bus ramu, tik numatomos gana nemažos išlaidos.

SVARSTYKLĖS. Venera skatins romantines nuotaikas ir kvies gražiems žygdarbiams dėl meilės. Jei bendraudami būsite nuolaidūs partneriui ir nuolat ieškosite kompromisų, jūsų šeimyniniame gyvenime įsiviešpataus taika ir harmonija. Gali būti, kad artimas jums žmogus padovanos brangią dovaną. Žvaigždės numato netikėtą materialinį pasisekimą ir naujo meilės romano pradžią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Pagaliau pavyks suprasti, ko trūksta iki pilnos laimės ir padaryti taip, kad laimė būtų ne tik svajonėse, bet ir tikrovėje. Neptūnas nuteiks svajingai ir romantiškai. Galbūt pavilios klajonių vėjai, ir jums teks pabūti toli nuo namų. Palankus metas stiprinti ryšius su giminaičiais ir užsienio partneriais. Pasak žvaigždžių, pramogų troškulys nenuslopins kūrybiškumo, tad darbe klostysis neblogai.

ŠAULYS. Gresia didelės, tačiau būtinos išlaidos. Įtemptas Jupiteris skatins pinigų stygių, tad stenkitės apgalvotai elgtis su pinigais. Nors daug laiko atims darbas, asmeninis gyvenimas taip pat neleis atsipalaiduoti. Galimos permainos santykiuose su mylimu žmogumi. Saugodami reputaciją, į meilės nuotykius nelinksite. Tačiau, sako žvaigždės, būsite pernelyg reiklūs savo partneriui, todėl galite nemenkai pagadinti tarpusavio santykius.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Saturnas pasistengs užvesti jūsų „varikliuką“ ir privers dėl visko jaudintis, kartu suteikdamas progų permainoms ir pokyčiams. Svarbiausia, kad jūsų pastangos duos rezultatų, o jūsų ryžtas ir atkaklumas galutinai pavergs išrinktąjį. Darbas taip pat nenuvils, ypač jei dirbate privačiame sektoriuje. Žvaigždės žada nemažas pajamas ir sėkmingus projektus, kurie padidins jūsų pasitikėjimą savimi.

VANDENIS. Uranas neš sėkmę verslo srityje, susijusioje su pardavimais, taip pat padės užmegzti naujus ir reikšmingus santykius – draugiškus ir dalykinius. Vertėtų prisiminti sveikos gyvensenos taisykles ir sureguliuoti darbo bei poilsio režimą. Kad sektųsi meilėje, sako žvaigždės, būkite draugiškesni, o pokalbių metu nevenkite pademonstruoti savo išprusimo ir plataus akiračio.

ŽUVYS. Jūsų užutekyje vyraus ramybė ir harmonija. Venera teikia lengvumą ir optimizmą, todėl daugelį savo gyvenimo sričių pamatysite tarsi kitomis akimis. Pasistenkite neigiamas mintis ir baimes pakeisti teigiamomis. Ruoškitės naujoms romantiškoms, daug žadančioms pažintims. Prireiks ryžto, kad atsisveikintumėte su tuo, kas nereikalinga. Žvaigždės primena, kad, patikėjus savo laimės valanda, ji iš tiesų ateina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų