REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Zodiakas (nuotr. 123rf.com)

Pateikiame jums vasario 22 dienos horoskopą 12 zodiako ženklų:

18

Pateikiame jums vasario 22 dienos horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Blogas laikas svarbioms finansinėms operacijoms. Pavojinga priekaištauti antrajai pusei: galite sukelti rimtą skandalą, o jo padarinius po to jausti ilgai.

Tauras

Nesistenkite visko atlikti ir visur suspėti. Neskubėkite žadėti, pasirašinėti dokumentų. Venkite ginčų su draugais, jie gali būti teisūs.

Dvyniai

Negeras laikas aktyviai veiklai. Pasistenkite atsiriboti nuo aplinkinių, bet jei teks bendrauti, svarbu neprarasti savitvardos, kad ir ką sužinosite ar išvysite.

Vėžys

Nepalankus laikas avantiūroms, nepasiduokite nei draugų, nei partnerių įkalbinėjimams. Galimi kvaili, bet lemtingi nesusipratimai su mylimu žmogumi.

Liūtas

Netikėtai paaiškėjusi „teisybė“ gali išgąsdinti, tačiau nenumokite ranka: nors šios dienos informacija ir nemaloni, bet ji reikalinga kaip įspėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Elkitės pagarbiau, būkite tolerantiškesni, venkite bet kokių kraštutinumų. Vertinkite gerus santykius su partneriais bei sutuoktiniu.

Svarstyklės

Nepalankus metas. Jei negerai jaučiatės, likite namie ar bent jau prie vairo nesėskite. Kad ir su kuo bendrautumėte, kad ir ką veiktumėte, būkite atsargesni, neprovokuokite konfliktų.

REKLAMA

Skorpionas

Netikėtai atsiveria akys, atrodo, kad dabar viską žinote, suprantate. Geras laikas priimti svarbius sprendimus.

Šaulys

Pasisaugokite provokacijų darbe. Nepatariama imtis svarbių, atsakingų darbų: galite padaryti rimtų klaidų, kurios pakenks karjerai.

Ožiaragis

Laukia permainos, tiesa ne tokios, kokių tikitės. Tad mažiau svajokite, mažiau planuokite, nes gyvenimas rengia netikėtumų. Nieko rimta nesiimkite, apie savo sumanymų neskubėkite pasakoti kitiems. Būkite atsargesni su elektros prietaisus, kompiuteriais.

Vandenis

Geriau nesiimti atsakingų darbų: veikdami galite padaryti lemtingų klaidų. Venkite viešų susibūrimų.

Žuvys

Aplinka gali klaidinti, tad stenkitės išgirsti ne tik kitus, bet ir save. Dažniau prisiminkite praeities pamokas. Neskubėkite į viską reaguoti: jūsų ketinimai, norai dar keisis.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų