REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši gudrybė visai paprasta, o viską, ko reikia, greičiausiai jau turite virtuvės spintelėje, rašoma mirror.co.uk. Kaip laikosi jūsų lyginimui sudėtų drabužių krūva?

Ši gudrybė visai paprasta, o viską, ko reikia, greičiausiai jau turite virtuvės spintelėje, rašoma mirror.co.uk. Kaip laikosi jūsų lyginimui sudėtų drabužių krūva?

REKLAMA

Jei ji tik auga, didėja ir liūdnai į jus priekaištingai žiūri, turime jums patarimą, kuris lyginimo laiką sumažins perpus.

Šiai „Of Life + Lisa“ sugalvotai gudrybei jums prireiks tik paprastos aliuminio folijos, kurios greičiausiai jau turite savo virtuvės stalčiuje.

Paprasčiausiai lyginimo lentą padenkite sluoksniu folijos, tuomet uždėkite lyginimo dangą ar paklodę ir lyginkite, kaip įprastai.

Teigiama, kad folija atspindi karštį ir garus, todėl lyginti abiejų drabužio pusių nereikės.

Paprasta!

Šis nesudėtingas triukas yra šviežiausia naujiena socialiniuose tinkluose plintančių namų ruošos gudrybių serijoje, kurią įkvėpė žymioji ponia Hinch.

Australijoje žmonės savo tualetus purškia skutimosi putomis – pasirodo, tai padeda atsikratyti šlapimo kvapo.

Labai tikėtina, kad baigėsi tie laikai, kai reikėjo it išsijuosus šveisti tualetą, kad išnyktų tas baisus kvapas – taigi, akivaizdu, kodėl žmonėms šie triukai labai patinka.

REKLAMA
REKLAMA

„Mail Online“ praneša, kad feisbuko grupėje „Mums Who Clean“ šimtai įvairiausių žmonių dalijasi savo nuotraukomis šios gudrybės testavimo metu.

REKLAMA

Jie teigia, kad skutimosi kremas veiksmingesnis, nei jų anksčiau naudotos priemonės – manoma, kad chemikalai sunaikina šlapimą vietoj to, kad tiesiog pridengtų jo kvapą.

Viena grupės narė rašo: „Norėjau tik labai padėkoti tai nuostabiai mamai, kuri patarė naudoti skutimosi kremą tualete, kad išnyktų šlapimo kvapas. Visur jį išpurškiau, įtryniau ir po kelių valandų nuvaliau – kvapo nebeliko. Man tai puikiai veikia ir taip, už geriausią pasaulyje išeitį sumokėjau vos porą dolerių! Dar kartą ačiū.“

Kita komentavo: „Jei turite pilnus namus berniukų, tikrai suprasite, kaip kvapas įsigeria visur, į kiekvieną plyšelį ir kampelį.

Aš skutimosi kremą palieku pernakt. Tikiuosi, kad padės!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų