REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagaminkite kotletų visai šeimai. Jums prireiks namuose turime produktų, o ypatingo skonio suteiks pupelės. Tai tikriausi kotletai iš pupelių, o ne iš mėsos. 

Pagaminkite kotletų visai šeimai. Jums prireiks namuose turime produktų, o ypatingo skonio suteiks pupelės. Tai tikriausi kotletai iš pupelių, o ne iš mėsos. 

REKLAMA

Jums reikės:

Pupelių pagal skonį, 1 svogūno, 1 kiaušinio, poros saujų miltų, mėgstamų prieskonių, druskos.

Plutelei: 1 kiaušinio, pieno, džiūvėsėlių.

Iš pradžių pupeles išvirkite, svogūną supjaustykite kubeliais bei pakepinkite su prieskoniais (galite naudoti ir du svogūnus, jų skonis labai tinka).

Tuomet pupeles bei svogūną sumalkite su mėsmale. Muškite kiaušinį, dėkite jeigu dar norisi prieskonių, druskos bei pora saujų miltų.

Miltų gali prireikti mažiau arba kiek daugiau, priklausomai kiek pupelių ir svogūnų naudosite, bet masė turi gautis ne skysta, formuojama.

REKLAMA
REKLAMA

Iš masės padarykite pailgą dešrelę, ją pavoliokite džiūvėsėliuose, po to kiaušinio ir pieno plakinyje, paskui vėl džiūvėsėliuose ir dėkite kepti į keptuvę su karštu aliejumi.

REKLAMA

Apkepkite iš visų pusių.Kiaušinio plakinį ruoškite maždaug taip: kiaušinis bei maždaug 100 mililitrų vandens. Viską lengvai šakute paplakite.

Pagaminkite ir padažą: 4 valgomieji šaukštai grietinės, 300 mililitrų kefyro ir tarkuotas raugintas agurkas. Jeigu norisi, dar įberkite druskos. Skanaukite.

Kotletukai labai sotūs, maistingi, su padažiuku nėra sausi. Gaminsiu dar ir ateityje visai šeimai, kuri liko patenkinta skonio ir aromatu.

Šaltinis: worldrecipes

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų