REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Astrologai: vienam Zodiako ženklui – ypatinga sėkmė (nuotr. 123rf.com)

Ketvirtadienis vienam Zodiako ženklui taps ypatinga diena - pavyks susitarti dėl to, dėl ko nerimavote jau ilgą laiką. Kitiems ši diena bus palanki asmeniniuose santykiuose, naujose pažintyse, tačiau patariama jokiu būdu neatsipalaiduoti.

24

Ketvirtadienis vienam Zodiako ženklui taps ypatinga diena - pavyks susitarti dėl to, dėl ko nerimavote jau ilgą laiką. Kitiems ši diena bus palanki asmeniniuose santykiuose, naujose pažintyse, tačiau patariama jokiu būdu neatsipalaiduoti.

REKLAMA

Sausio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien būsite susirūpinę darbais, mokslais. Nors jūsų mąstymas bus labai aktyvus, didelė iniciatyva ir puikus imlumas informacijai, nerimausite, ar viskas pavyks kaip reikia. Labiau pasitikėkite savimi ir nepraraskite optimizmo.

Tauras

Aktualūs bus piniginiai, nuomos, tiekimo ir pan. reikalai. Kad ir koks nelengvas būtų tų reikalų tvarkymas, rezultato galite tikėtis išties gero.

Dvyniai

Tikriausiai turėsite kontaktų su žiniasklaida arba šiaip būsite smalsesni nei paprastai. Norėsis ir paplepėti, ir kitų paklausyti. Nepaviešinkite tų paslapčių, kurias pažadėjote saugoti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Darbams jums vis dar stigs ūpo, galite jaustis kiek pavargę. Į sielą įsismelkęs keistas nerimas mažins optimizmą. Net jei jums norėsis artimų žmonių draugijos, taikiai sutarti ne itin seksis.

REKLAMA

Liūtas

Šiandien nestokosite aplinkinių dėmesio, o gal net sulauksite aistringų žvilgsnių bei užuominų. Tikėtini draugiški pasibuvimai, pasilinksminimai. Vis dėlto profesinė situacija jums neleis visiškai atsipalaiduoti ir užsimiršti.

Mergelė

Šiandien būtų nedovanotina skęsti rutinoje. Darbe būkite iniciatyvūs, o atlikę būtinus darbus susitikite su draugais, gerbėjais, nuoširdžiai pasišnekėkite. Galimos įdomios naujos pažintys.

Svarstyklės

Tai, dėl ko ilgai negalėjote susitarti, jautėsi interesų konfliktas, šiandien gali pereiti į abipusiai naudingo susitarimo ieškojimą. Vis dėlto reikalingas ypatingas budrumas, nes kažkas gali mėginti jumis manipuliuoti, regzti intrigas.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tikriausiai jums pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, tačiau tai gali kažkiek kainuoti. Gali būti apmaudu, kad jums tenka rimtai darbuotis, o kiti niekuo nenori padėti. Kontroliuokite savo žodžius, kad nereikėtų dėl jų gailėtis.

Šaulys

Aktualūs bus verslo, mokslo, kultūros, teisės arba su užsieniu susiję reikalai. Svarbių dalykų nebeatidėliokite. Neignoruokite ir mylimo žmogaus, vaikų poreikių bei prašymų. Įvertinkite galimas savo poelgių pasekmes.

Ožiaragis

Nesistenkite susigrąžinti to, kas prarasta. Verčiau žvelkite į priekį, ieškokite naujų kelių. Jei tik yra galimybė, kreipkitės į institucijas, asmenis, kurie gali jums padėti išspręsti aktualias problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nusimato diskusijos, renginiai ar pristatymai, kur gausiai pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Palanku sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus, bandyti susidraugauti su kolektyvu ir kt.

Žuvys

Tyliai ruoškitės tam, ko norėtumėte, bet nieko dirbtinai neforsuokite. Vertėtų peržvelgti turimą informaciją, reklamą, blaiviai įvertinti savo santykius su kitais žmonėmis. Tai turėtų padėti apsisaugoti nuo saviapgaulės, netikrų vilčių.

 Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų