• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Nors sekmadienis prognozuojamas itin ramus daugeliui Zodiako ženklų, tačiau žengus vieną neapdairų žingsnį gali tekti labai nusivilti.

24

Nors sekmadienis prognozuojamas itin ramus daugeliui Zodiako ženklų, tačiau žengus vieną neapdairų žingsnį gali tekti labai nusivilti.

REKLAMA

Gruodžio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Labai aktyvus metas: gali pavykti daug ką nuveikti. Iki pietų verta imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar kuriuos atliekant turite vadovauti kitiems. Antrą dienos pusę neverta pirkti vertingų daiktų, išlaidos nepasiteisins.

Tauras

Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Tačiau jei žvelgsite toliau, suvoksite, kad tai rimtas pagrindas ateities sėkmei.

Dvyniai

Įdomių naujienų ir lemtingų susitikimų diena. Vis dėlto nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją ir pasiūlymus, gautus popiet. Pasisaugokite vagių.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Niekuo rimtu neužsiimkite: tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius. Būkite atidūs virškinimui, maisto kokybei.

REKLAMA

Liūtas

Kūrybingas metas. Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu, kitokiais reglamentais, galite nemažai nuveikti ir sulaukti išties puikių rezultatų. Priešingu atveju turite likti budrūs, kad netaptumėte sukčių, aferistų auka.

Mergelė

Popiet nepatartina imtis ko nors sunkaus ar svarbaus. Būtina vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose. Nepamirškite dažniau ilsėtis.

Svarstyklės

Pirma dienos pusė šauni įvairiems susitikimams, deryboms, susitarimams, o vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Nemėginkite nieko kartoti: svetimas pavyzdys viską gali tik supainioti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Nepalanki diena, ypač po pietų, tad mažiau rizikuokite. Nesivelkite į azartinius žaidimus: gresia nuostoliai, praradimai. Galite netikėtai nusivilti draugu, artimu žmogumi.

Šaulys

Puiki diena, tačiau svarbiam apsisprendimui tinkamas metas tik iki pietų. Vėliau galite nė nepastebėti, kaip jus suklaidins koks nors autoritetą turintis asmuo. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų žmonių: per juos galimos apgaulės, vagystės.

Ožiaragis

Popiet geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijoms : jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis. Mažiau dalinkitės su aplinkiniais (ypač bendradarbiais) savo svajonėmis ir gražiais planais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Iki pietų šaunus metas, kai reikia susitikti su svarbiais žmonėmis, galinčiais padėti išspręsti dabartines problemas. Vėliau turite progą kai ką sugadinti, jei pasiduosite draugų neigiamai įtakai.

Žuvys

Poilsio diena, kai nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų, o jei neišvengiamai teks ką nors atsakinga daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų. Kad ir kuo užsiimsite, darykite poilsio pertraukas, nes vakarop gali itin pristigti atidumo bei atsargumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų