REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Gėlė pagal zodiako ženklą (nuotr. 123rf.com)

Norite sužinoti, ką ši savaitė atneš į jūsų gyvenimą? Pateikiame išsamų šios savaitės horoskopą visiems zodiako ženklams. 

12

Norite sužinoti, ką ši savaitė atneš į jūsų gyvenimą? Pateikiame išsamų šios savaitės horoskopą visiems zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS

Gyvenimas verčia spręsti naujus uždavinius, tarp jų ir seniai pradėtus. Jei matysite, kad nespėjate, ieškokite pagalbos, nes dabar labai svarbu tęsti pradėtus darbus. Džiugins aplinkinių dėmesys, gausite netikėtų bendradarbiavimo pasiūlymų, kuriuos verta priimti.

Drąsiai rodykite iniciatyvą – būsite ir suprasti, ir palaikyti. Vienišiams žvaigždės žada palankias galimybes naujiems santykiams užmegzti.

JAUTIS

Pavyks įgyvendinti pagrindinę ir pačią didžiausią sumanymų dalį. Nuo to, ką padarysite šį mėnesį, kokią patirtį sukaupsite, priklausys galimybė įsilieti į kitą aplinką, taip pat būsima finansinė padėtis.

Tai metas, kai galėsite pasikliauti savimi ir įsiklausyti į naujo gyvenimo šauksmą. Jei sustosite ir pagalvosite, suvoksite, kaip turėtumėte elgtis, kad reikalai pasisuktų jums palankia linkme. Beje, žvaigždės padės sudaryti pelningus sandorius.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI

Ši savaitė bus kiek prastesnė nei praėjusi, tačiau jūsų darbingumo lygis išliks aukštas. Gana lengvai, su mažiausiomis kliūtimis, galėsite veikti daugelyje sričių. Per trumpą laiką atliksite daug užduočių. Kartu galite pajausti, kad norisi dirbti vienumoje. Puikus metas artimoms ir tolimoms kelionėms, dalykinėms ir romantiškoms pažintims. Žvaigždės jums pataria intensyviai semtis naujų žinių.

REKLAMA

VĖŽYS

Šią savaitę palanku giliai apmąstyti situacijas, santykius. Tai senojo jūsų ciklo pabaiga. Reikėtų daugiau dėmesio skirti dvasiniam gyvenimui. Sustiprės jūsų intuicija, pasiteisins įžvalgos. Sėkmė ir ramybė lydės tuos, kurie sugebės apriboti darbų apimtis ir daugiau ilsėtis. Žvaigždės pataria dirbti ramiai, neskubant – taip ne tik daugiau nuveiksite, bet ir klaidų išvengsite, energijos neišbarstysite.

LIŪTAS

Jūsų sėkmės periodas įsibėgėja. Galite pradėti naują veiklą, keisti darbą, gyvenamąją vietą. Jūsų laukia intensyvus išorinis gyvenimas, viliojami pasiūlymai arba galimybės, tačiau tam, kad jomis pasinaudotumėte, reikės įdėti nemažai pastangų. Tikėtina, kad kažkoks šeimyninis įvykis gerokai paplonins jūsų piniginę. Tačiau žvaigždės žada ir finansinių įplaukų, tad balansą pavyks atkurti.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ

Trauks dalykai, esantys ne jūsų įtakos zonoje. Pasistenkite atsilaikyti, nes šiuo metu svarbu spręsti neskubant. Pasirinkdami mažiausio pasipriešinimo reikalaujantį kelią, patirsite didesnę sėkmę.

Santykiai su priešinga lytimi nusimato pakankamai darnūs, jei būsite atlaidūs ir kantrūs. Planuojantiesiems verslo ar kitokius plėtros projektus, žvaigždės pataria įsiginti į detales ir aklai nepasitikėti partneriais.

SVARSTYKLĖS

Būsite susirūpinę savo prestižu. Šiuo metu bus aiškiai pastebimi ne tik jūsų privalumai, bet ir trūkumai, mokėjimų ir įdirbio stygius. Tačiau jūsų laukia netikėtas palaikymas, galimi bendradarbiavimo pasiūlymai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ypač sėkmingas metas plėtoti ryšius su užsieniu, vykti į tolimas keliones. Žvaigždės pataria kol kas užsiimti tik tuo, ką galite padaryti greitai ir vien savo jėgomis, o visus nemalonius reikalus atidėti kitam mėnesiui.

SKORPIONAS

Teks pasistengti, jei norėsite prisitaikyti prie permainų, kurios neišvengiamos. Aiškiai jausite tikrovę, ramybės neduos asmeninė materialinė padėtis. Tyrinėjimai, įžvalgos, analizė, literatūros studijos, kvalifikacijos kėlimas – tai galimybės, kurios padėtų jums išsiveržti į priekį.

Partnerystę tikriausiai perkainosite naudos atžvilgiu, bet jei ryšitės nutraukti išsisėmusius santykius, venkite abipusių skriaudų. Žvaigždės pataria aplankyti giminaičius.

REKLAMA

ŠAULYS

Tai laikas, kai jums norėsis kurti, bendrauti, pramogauti su mylimais žmonėmis. Kartu bandysite rasti subtilią pusiausvyrą tarp savos naudos ir svetimų interesų. Sumanymus ir darbus teks derinti su kitais žmonėmis, todėl galimi prieštaravimai, nusivylimai, tačiau tai tik sustiprins jūsų asmenybę.

Jūsų charizma padės gauti iš aplinkinių tai, ko jums reikia. Žvaigždės pataria neatsisakyti nuo susitikimų, nuolat domėtis tuo, kas jaudina aplinkinius.

OŽIARAGIS

Savaitė pasižymės audringu išoriniu gyvenimu. Būsite reikalingi, su jumis aplinkiniai sies dideles viltis. Nors ne visa veikla bus maloni, tačiau prisiverskite padaryti viską, nes nuo tinkamo jūsų požiūrio priklausys ateitis.

REKLAMA

Lengvai atrasite ir ištaisysite savo klaidas, todėl galėsite pristatyti tobulus savo veiklos rezultatus. Jei pajusite besikaupiantį stresą, prisiminkite: geriausiai tonizuoja fiziniai pratimai ir bendraminčių draugija.

VANDENIS

Iš vienos pusės, norėsis daugiau laiko skirti širdžiai mieliems užsiėmimams, iš kitos – sustiprės atsakomybės ir neišvengiamumo jausmas.

Naudinga būtų pabūti vienumoje ir apgalvoti, ko žmonėms reikia iš jūsų ir ką jūs galite pasiūlyti. Nesureikšminkite pastabų dėl savo darbo ir atsiribokite nuo aplinkinių pasiekimų. Linksmybėms metas nepalankus. Žvaigždės siūlo užsiimti kasdieniais reikalais – tai jus apsaugos nuo susierzinimo ir nereikalingų išlaidų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

ŽUVYS

Gyvenimas suksis apie jus pačius ir jūsų namus. Pastebėsite jėgų antplūdį, o ir laisvo laiko nestigs, tačiau nejusite noro pradėti naujus darbus.

Tai gali jus nuliūdinti, nes kaip niekad esate suinteresuoti materialine nauda. Visi reikalai seksis, jei daugiau laiko skirsite mylimiems žmonėms ir mėgstamiems užsiėmimams. Galimas apatijos ir savigraužos antplūdis, kurį įveikti žvaigždės siūlo mėgaujantis tuo, ką turite. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų