REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Mergina ir šuo (nuotr. 123rf.com)

Įvardijo, kuriems Zodiako ženklams šis pirmadienis taps lemtingu

Rugpjūčio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

24

Rugpjūčio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien palanku sudaryti sutartis, derėtis, tartis, reklamuotis, eiti į pasimatymus, bendrauti su vaikais, gerbėjais, o jei reikia - ir potencialiais darbdaviais. Pavyks atgauti kūrybines jėgas ir pasitikėjimą ateities perspektyvomis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Darbe būsite gana veiklūs. Galimi dalykiniai susitikimai, sandoriai. Regis, džiugins komplimentai, intriguojami pasiūlymai. Gali kilti dilemų dėl įsidarbinimo, darbo ar įvaizdžio keitimo.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien būsite aktyvūs, linkę ieškotis slaptų ir atvirų sąjungininkų, tarpininkų ir pan. Finansinėje srityje stenkitės išsaugoti stabilumą, nesielkite ekstravagantiškai.

Vėžys

Polėkis, drąsa teiks jums energijos veržliai siekti tikslo, naujovių bei priešingos lyties dėmesio. Nepamirškite užbaigti būtinus reikalus, prieš pradėdami naujus žygius. Pasidomėkite, kaip laisvalaikį leidžia jūsų atžalos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien jums gali kilti noras puikuotis, demonstruoti savo pranašumus, kad padarytumėte įspūdį įtakingiems asmenims ar priešingos lyties atstovams. Jeigu keliaujate, patirsite ypatingų įspūdžių. Saugokite sveikatą.

Mergelė

Jums šiandien stigs emocinės pusiausvyros, kantrybės, todėl labai jautriai reaguosite į kitų žmonių pastabas ir net komplimentus. Turbūt baiminsitės dėl partnerio reakcijos, galimo pavydo į jums rodomą gerbėjų dėmesį.

Svarstyklės

Šiandien turėsite progos įsitikinti, ar jus supantys draugai ir gerbėjai iš tiesų jus vertina. Galbūt dalyvausite įdomiame renginyje kaip aktyvūs sirgaliai, fanai arba kaip dalyviai. Tikėtinos naujos pažintys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pravartu stabtelėti ir susimąstyti prieš žengiant naują žingsnį. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės. Galbūt vargins mieguistumas, prastesnė savijauta, pagirios. Tačiau palaimos turėtų teikti meilės viltys bei patyrimai.

Šaulys

Būsite labai aktyvūs, darbštūs, trokšite pripažinimo, tačiau stiprios emocijos gali trukdyti atsipalaiduoti ir ramiai elgtis. Tikėtinas įsidarbinimas ar pokalbis dėl jo. Kalbama gali būti ir apie kitokius naujus startus.

Ožiaragis

Jūs tikriausiai būsite užsiėmę pinigų, nuosavybės, nuomos, gerovės arba verslo klausimų sprendimu. Tikėtina, kad susidursite su kliūtimis dėl transporto, ryšių sutrikimų arba šalia esančių žmonių impulsyvumo. Regis, džiugins meilė, flirtai.

REKLAMA

Vandenis

Tikriausiai spręsite transporto problemas, labai intensyviai bendrausite, vyksite į trumpas keliones ar viešnages. Aktualūs bus su mokslu, žiniasklaida, korespondencija, reklama ar finansais susiję reikalai. Slaptas siekis gali realizuotis.

Žuvys

Šiandien visose srityse bus daug emocijų, nerimavimo, todėl ne viskas gali tobulai pavykti. Tikriausiai rūpės neišspręstos buities ar šeimos problemos. Nesinervinkite, skleiskite meilę, išmintį, tai padės įveikti sunkumus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų