REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien ilgai neužtruksite net tvarkydami labiausiai įsisenėjusius reikalus. Nusimato turiningi pokalbiai. Galite susitarti dėl svarbaus sandorio. Galbūt dalyvausite renginyje, kuriame užsimegs reikalingų pažinčių.

Tauras

Galite turėti sėkmingų reikalų su ligoninėmis. Kitose srityse bus geriau, jei atsipalaiduosite ir leisite įvykiams klostytis savaime, nes kuo daugiau nersitės iš kailio, tuo mažiau gausite.

Dvyniai

Kažkoks susitarimas gali atnešti naudos. Tačiau iniciatyva šeimos ir meilės reikaluose turi būti pamatuota. Nesukelkite įtarimų, abejonių.

Vėžys

Šiandien lengviau bus imtis iniciatyvos, ūgtels suinteresuotumas rezultatais. Galbūt atsiras šansas papildomai užsidirbti, kažką pigiau įsigyti. Jūsų pademonstruotas brandus požiūris kažkam palengvins darbą ar apsisprendimą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Norėsis daugiau bendrauti, tapsite atviresni, galimi naudingi susitikimai, kurių metu gali nuskambėti neblogų idėjų, pasiūlymų, o gal ir pažadų. Galite gauti svarbios informacijos, imti ar teikti interviu.

REKLAMA

Mergelė

Niekaip negalėsite nurimti, galvosite apie dalykines problemas, nervins buitiniai nesklandumai, rūpesčiai, šeimos narių priekaištai ar ekscesai. Vis dėlto jums gali pavykti viską sutvarkyti taip, kaip norite. Išlaikykite vidinę ramybę.

Svarstyklės

Ši diena bus labai permaininga. Ji žada pagundų, tiek susijusių su pirkiniais, išlaidomis abejotiniems malonumams, tiek su seksualinėmis avantiūromis, slapta romantika.

Skorpionas

Padaugės kolektyvinio solidarumo, aiškumo, ką ir kaip reikia daryti toliau.

Šaulys

Šiandien labai priklausysite nuo aplinkinių geros valios ar kaprizų. Situaciją stipriai reguliuos partneriai, tarpininkai, o galbūt ir konkurentai. Jeigu jaučiatės teisūs, stenkitės rasti palaikymą. Parodę iniciatyvą lengviau atnaujinsite svarbų ryšį.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Šiandieną bus sudėtinga suderinti poilsį ir asmeninius reikalus. Dar sudėtingiau - numatyti, kaip klostysis finansinė situacija, jei priimsite vienokį ar kitokį sprendimą. Kažkas gali jums kelti nerimą.

Vandenis

Šiandien lengviau bus imtis iniciatyvos, ūgtels suinteresuotumas rezultatais. Gali atsirasti proga pademonstruoti išskirtines savo savybes. Galbūt dalyvausite renginyje, kuriame užsimegs naudingos pažintys.

Žuvys

Ši diena bus gana įtempta, tykos netikėtumai. Vis dėlto tarp jų pasitaikys ir malonių. Galite sutikti seną bičiulį, gerbėją, užmegzti ar atnaujinti draugystės, meilės ryšį, gauti viliojamą pasiūlymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų