REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Liepos 05 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Seksis organizuoti, plėsti visuomeninius ryšius. Jei pasiseks, gali atsinaujinti pažintis su dominančiu asmeniu. Galite sulaukti reikalingos pagalbos ir padrąsinimų. Tarsi be rimtų pastangų, juokaujant pavyks išspręsti rimtą problemą.

Tauras

Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip planavote, ypač jei pernelyg rodysite iniciatyvą. Daugeliu atveju, neskubėjimas, santūrumas, konfidencialumas bus ta taktika, kuri dabar labiausiai praverstų. Klausykitės vidinio balso.

Dvyniai

Šiandien būsite linkę pripažinti ir taisyti savo klaidas, keisti save ir savo aplinką. Geras metas ieškoti pelningesnio užsiėmimo, investicijų galimybių.

Vėžys

Šiandien galite truputį pasistūmėti pirmyn verslo srityje arba kurdami asmeninį komfortą. Turbūt kils įdomių ir naudingų idėjų. Regis, gerų patarimų sulauksite iš įtakingo ar turtingo pažįstamo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien puikiai susivoksite situacijose, nebus kliūčių susitarti dėl aktualių dalykų, deramai sutvarkyti svarbius reikalus, pristatyti mokslinį darbą, straipsnį ar kt. Galima nauda iš komercijos, nuomos, reklamos.

REKLAMA

Mergelė

Norėsite ramybės, būsite nepatenkinti, jei kiti žmonės įkyriai lįs į akis, reikalaus daug dėmesio. Pernelyg neišlaidaukite namiškių poreikiams. Įsitikinkite, kad jų norai nėra tušti ir beverčiai.

Svarstyklės

Daugės sportinio azarto, polėkio, kūrybinio įkvėpimo, vasaros pramogų bei atsipalaidavimo. Galbūt pajusite, kad jus mėgina į savo gelmę įsukti aistrų sūkurys, meilės pagundos.

Skorpionas

Darbe turėtų sektis gana gerai. Galimas pasiūlymas dėl geresnio darbo, derybos dėl atlygio ar pan. Kita vertus, visko norėsis be pastangų ar minimaliai dirbant. Jausite, kad senka energijos atsargos, trūksta poilsio. Tausokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Gali būti, kad pasijusite atakuojami neabejingai nusiteikusių veikėjų. Regis, ir jums norėsis dalintis meile, šiluma, keistis naudingais patarimais. O jei laukiate, kad kažkas išsispręstų savaime, tai bent jau neblokuokite kelio sėkmei.

Ožiaragis

Šiandien palanku tvarkyti finansinius reikalus, įvairius dokumentus. Gali pavykti susitarti dėl investicijų, kreditavimo, atgauti skolą ar pan. Pravartu ieškoti rėmėjų.

Vandenis

Siūlymus, susijusius su galimomis permainomis, rimtai apsvarstykite. Turėtų nenuvilti egzamino rezultatas. Sulauksite malonaus dėmesio iš nepažįstamo asmens. Galite gauti žinią iš užsienio arba ruoštis į kelionę, konferenciją.

Žuvys

Diena sėkminga dalykinei veiklai. Su visa galva pasinersite į kasdienybės verpetą. Šiandieniniai planai, norai turėtų būti perspektyvūs, jei tik sugebėsite juos įgyvendinti. Pokalbiai su įtakingais veikėjais nenueis perniek.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų