REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Seksis megzti ryšius, sudaryti kontraktus, reklamuotis, tvarkyti korespondenciją. Naujai įvertinsite įprastus dalykus. Mėginkite taisyti bendravimo klaidas su partneriais, augančia karta.

Tauras Kūrybinis įkvėpimas padės atskleisti sugebėjimus, o žavesys ir humoras - patraukti priešingos lyties dėmesį. Galite šauniai pasilinksminti. Galbūt nudžiugins vaikų, antrosios pusės pasiekimai.

Dvyniai Šios dienos naujienos, pasiūlymai suteiks viltį, padės rasti reikalingą atsakymą ar sprendimą. Jeigu norite sutvarkyti svarbius reikalus, būkite šiek tiek aktyvesni ir atkaklesni. Netrūks priešingos lyties dėmesio.

Vėžys Sveikas pasitikėjimas savimi ir kitais bus jūsų varomoji jėga šiandien. Žinosite, ko norite, ir mokėsite išnaudoti visas priemones tikslui pasiekti. Tikriausiai pavyks susitikti su reikalingais žmonėmis ir pasikalbėti apie tai, kas jus itin domina.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tinkamas metas priminti apie skolos grąžinimą senam pažįstamam. Palanku tvarkyti draudimo reikalus, tartis dėl kredito, investicijų. Psichologinės problemos taip pat nebeatrodys tokios neišsprendžiamos.

REKLAMA

Mergelė Pravartu išreikšti savo nuomonę, pademonstruoti įžvalgą. Jūsų profesinės ar socialinės ambicijos bent iš dalies bus patenkintos. Geras metas tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniu, teismais, aukštuoju mokslu.

Svarstyklės Nedideli rūpesčiai jus gali išmušti iš vėžių. Per daug nekreipkite dėmesio į smulkmenas, nesureikšminkite jų. Vakare stenkitės atsipalaiduoti nuo įtemptos darbinės ar šeiminės situacijos. Regis, gerai nuteiks draugų patarimai.

Skorpionas Galite įsitraukti į kokios nors grupės veiklą. Seksis atnaujinti kažkada nutrūkusius draugystės ryšius, tačiau branginkite ir dabar egzistuojančius. Žmogus, kuris jus domina, tikriausiai sukels psichologinių rebusų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tiktų ramiau praleisti šią dieną, kad išvengtumėte tuščių pagundų. Gali pasireikšti meniniai polinkiai. Jūsų slaptas troškimas gali būti įgyvendintas. Kita vertus, šiandien itin trauks svaigalai, domins apkalbos.

Ožiaragis Šiandien teks susiimti ir be perdėtų emocijų daryti tai, ką privalote daryti. Susilaikykite nuo apkalbų, intrigų rezgimo. Rimtai pasistengę, papildysite savo piniginę.

Vandenis Mėgaukitės gyvenimu, nelaukdami ypatingų stebuklų. Ir kasdienybėje galima rasti mielų akimirkų. Jūsų komercinės viltys tikriausiai pasiteisins. Verta rimčiau pasitvarkyti namuose. Galbūt pirksite, teiksite dovaną.

Žuvys Tikėtini sėkmingi komerciniai ir visuomeniniai reikalai, gausūs kontaktai, daug informacijos. Dominantis žmogus atskleis dar nematytą savo bruožą, ir jis nebus nuviliantis.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų