Kopūstų mišrainė pagal Odetą: skanu prie mėsos ar valgyti atskirai

„Šiandien vienas iš tų senų ir gerų receptų“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

Kopūstų mišrainė (Nuotr. Samčio užrašai)

Kopūstų mišrainei reikės: 1/2 nedidelio kopūsto, 1 morkos, 1 raudonos paprikos, 1 ilgavaisio agurko, 3 skiltelių česnako, 2 v.š. majonezo, žiupsnelio druskos.

Kopūstą ir morką sutarkuojame burokine tarka, agurką ir papriką supjaustome kubeliais. Česnakus išspaudžiame. Dedame majonezą, beriame druskos ir išmaišome. Skanu tiek prie kepsnio, tiek valgyti atskirai.

 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų