Bulviniai blynai pagal firminį mamos receptą: greita, sotu ir be galo gardu

„Šie blynai mano mamos, galima sakyti, firminis patiekalas. Ji dažnai mėgsta iškepti tokių blynų greitiems pietums, kai skuba ir neturi laiko ilgiems gaminimo procesams, o norisi sočių pietų šeimynai“, – sako tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė Liucija.

Bulviniai blynai (Nuotr. Lithuanian in the USA)

Reikės: 6 vidutinio dydžio bulvių; 2 valg. š. fermentinio sūrio; 3 valg. š. miltų; 1 kiaušinio; 3 didesnių česnako skiltelių; druskos, pipirų; saulėgrąžų aliejaus kepimui.

Bulves sutarkuojame bulvine tarka. Šiek tiek nusunkiame susidariusį skystį. Aš nukošiu per smulkų sietelį. Sūrį smulkiai sutarkuojame, sumaišome su bulvių mase, kiaušiniu, susmulkintomis česnako skiltelėmis, miltais, pagardiname druska, pipirais.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ant vidutinės ugnies, dedame po 1 šaukštą bulvių masės ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekiame su grietine, natūraliu jogurtu, bulvių prieskoniais ar kitais mėgstamais pagardais.


Rašyti komentarą...
M
Meška
2021-01-09 11:12:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
Skaniausi bilviniai blynai - bulvės ir druska.
Atsakyti
-3

R
Rolis
2021-01-08 17:32:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
Iskepkit bulvinius blynus be bulviu tai bus naujiena o dabar rasot ta pati per ta pati nusibodot ziurimiausia televizija
Atsakyti
-12

J
Jo
2021-01-08 19:30:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tokių "mamos receptų" pilnas internetas. Rado naujieną.
Atsakyti
-7

SKAITYTI KOMENTARUS (8)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų