Sotus raugintų kopūstų troškinys pagal Editą: „Išėjo labai gardus“

„Labai seniai gamintas troškinys, anksčiau buvau didelė troškinių mėgėja – taigi patogu, viską sumeti į puodą ir troškini, o ir plauti tik vieną puodą tenka“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

Raugintų kopūstų troškinys (Nuotr. Oditėlės blogas)

Naudojau: raugintus kopūstus; karšto rūkymo dešreles; bulves; aštrų pomidorų padažą; grietinę; druską.

Kopūstus pakišame po šalto vandens srove ir nuplauname, taip dingsta dalis rūgšties. Kopūstus užpilame vandeniu ir statome puodą ant viryklės, tuo tarpu pjaustome nuskustas bulves ir dešreles.

Keletą minučių bulves pakepiau gerai įkaitintoje keptuvėje ir sudėjau į suminkštėjusius kopūstus. Kai bulvės buvo link išvirimo pabaigos, sumečiau paskrudintas keptuvėje dešreles ir viską pagardinau pomidorų padažu bei grietine. Galite dėti mėgstamų prieskonių, bet man apart druskos čia nieko netrūko. Nesigiriant, bet troškinys gavosi gardus.

 


Rašyti komentarą...
J
Janė
2021-01-06 20:23:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pirmiausiai jeigu plauni raugintus kopūstus, tai sunaikini vitaminus, ir taip daro tik nevykėlės šeimininkės, antra dėti bulves į raugintus kopūstus irgi vėjai gryni, nes apsitraukia rugštimi ir neišverds, ir trečia kam nuplauti rugštį ir po dėti pomidorų padažą kad parugštint, nevykusi ir nepatyrusi šeiminkė.
Atsakyti
-23

J
Jo
2021-01-06 18:23:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
Straipsnis kaip pasidaryti jovala
Atsakyti
-4

X
Xxx
2021-01-06 19:23:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai naujiena taip troskinom kopustus pries 40 metu
Atsakyti
-3

SKAITYTI KOMENTARUS (21)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų