Kitokie bulviniai blynai pagal Odetą: užtruksite vos 30 minučių

„Pasirodo bulvinius blynus kepa ne tik lietuvaičiai, ne tik slaviškos virtuvės, bet ir vokiečiai. Šiek tiek kitokie, bet labai skanūs. Tiesa, vokiečiai juos valgo su uogiene, bet jūs pasirinkite padažą tokį, kokio norisi. Su visu pasiruošimu ir gaminimu užtrukau apie 30 minučių ir gavosi  6 porcijos“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

Bulviniai blynai (Nuotr. Samčio užrašai)

Ingredientai blynams: 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 1/2 šaukštelio druskos, 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 6 didelės bulvės, 1/2  svogūno, 50 gr fermentinio sūrio, aliejaus kepimui.

Dideliame dubenyje išplakite kartu kiaušinius, kepimo miltelius, miltus, druską ir pipirus. Bulves sutarkuokite smulkia tarka, šiek tiek nuspauskite. Dėkite sutarkuotą svogūną ir tarkuotą fermentinį sūrį.

Į bulvių masę supilkite kiaušinių – miltų masę ir gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir su šaukštu formuokite blynus. Kepkite po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai iškepa. Tiekite su pasirinktu padažu.


Rašyti komentarą...
J
Jonas
2020-12-01 11:20:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
Vokietijoj gyvenu,su obuoliu tyre valgo,taciau cukraus nebarsto,skaniasia su brukniu uogiene
Atsakyti
0

J
Jonas
2020-12-01 11:26:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tod daug KAS cia turi magdonaldo uzpakli
Atsakyti
0

T
Taigi
2020-11-29 09:22:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kalorijų bomba.
Atsakyti
-2

SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų