REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nelengva diena: nuo ryto gali pasirodyti, kad visi prieš jus susimokė. Tai sunkiai nuspėjamas laikas, kai galima susidurti su įvairiomis provokacijomis, pagundomis, kai nėra lengva pasirinkti teisingiausią kelią. Saugokite reputaciją.

Jautis

Kritinis, neprognozuojamas laikas. Ne pats geriausias metas kelionėms bei meilės nuotykiams. Netvarkykite ir finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų. Labiau valdykitės bendraudami su antrąja puse.

Dvyniai

Negeras laikas ieškoti atsako, belstis į kieno nors širdį ar protą. Į nieką nesigilinkite, neieškokite tikslo, prasmės. Niekam nieko nežadėkite, neįsipareigokite, su niekuo neaptarinėkite dalykinių ketinimų.

Vėžys

Pirmą dienos pusę itin ryškiai suvoksite savo vidines problemas, bet tik nepradėkite dramatizuoti. Saugiausiai, geriausiai jausitės namuose. Dalykinių reikalų tvarkymą išvis reikėtų atidėti. Beje, šiandien gali atsiskleisti ir netikri draugai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite susižavėti avantiūra tvarkydami reikalus ar įsimylėti jūsų nevertą asmenį: savisaugos jausmas šiuo metu bus toli išvykęs, atostogaus. Pirmą dienos pusę pasaugokite vaikus, nerizikuokite mylimo žmogaus jausmais, kaip ir dideliais pinigais.

REKLAMA

Mergelė

Rytą problemos prasidės nuo atsitiktinės smulkmenos: ne ten numestas (nukištas) daiktas, ne tokia intonacija ištartas žodis... Saugokite savo ramybę, sutelkite visas jėgas, kad nesuklystumėte dirbdami.

Svarstyklės

Nieko nekritikuokite, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti: šiandien sunkiai suvoksite, kas išties gerai, o kas blogai. Pirmą dienos pusę aplinkiniuose dažniausiai matysite savo atvaizdą.

Skorpionas

Stenkitės nesinervinti, neleiskite sau pykti, juolab niršti. Nuoširdžiai linkėkite kitiems gero, nemėginkite kerštauti. Nepamirškite, kad neapykanta labiausiai supančios ir užnuodys jus pačius.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pavojingas laikas, nes galite pernelyg pasikliauti savo arba svetimu autoritetu ir dėl to papulti į nemalonią padėtį (prarasti aplinkinių pasitikėjimą jūsų profesionalumu, išmintingumu). Venkite patarinėti, mokyti.

Ožiaragis

Nepersistenkite nei norėdami savo argumentus įrodyti, nei pasirodyti. Itin atidūs būkite veikloje: šios dienos klaidos pakenks reputacijai. Beje, intrigantai, pavyduoliai gali pasinaudoti jūsų ambicingumu.

Vandenis

Jei neskubėsite, į viską žvelgsite su atlaidžia šypsena, viskas susiklostys kuo puikiausiai. Bet jie imsite ką nors planuoti, iš ko nors kai ko tikėtis ir reikalauti, pasiruoškite nemalonioms staigmenoms: galimos negeistinos, netikėtos permainos tvarkant reikalus, bendraujant su artimaisiais, draugais.

Žuvys

Gali prislėgti svetimi rūpesčiai, antrosios pusės ar savo vaikų reikalai. Būsite linkę viską vertinti pernelyg pesimistiškai, o tai tik pablogins padėtį. Dabar geriau apie nieką negalvoti ir užsiimti tuo, kas jums įdomu bei malonu.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų