Greitas tinginys iš varškės – visa šeima apsilaižys pirštelius

„Skanus, gaivus, ne per saldus ir svarbiausia greitai pagaminamas. Jo net kepti nereikia. Gaminkime su uogomis, kol dar galime jomis džiaugtis ir valgyti šviežias į valias“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Varškės tinginys su uogomis (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)

Tinginiui reikės: 450 g sausainių; 450 g varškės; 250 k. t. sviesto; 200 g balto šokolado; 400 g uogų (naudojau avietes ir šilauoges); 1 citrina; 200 g kondensuoto pieno.

Varškę pertriname per sietelį. Baltą šokoladą ištirpiname garų vonelėje. Į jį įmaišome kondensuotą pieną, kambario temperatūros sviestą. Suberiame varškę ir masę gerai išmaišome. Sausainius sulaužome. Sudedame į varškės masę. Įtarkuojame citrinos žievelę. Suberiame uogas. Išmaišome. Tinginį dedame į indą, gerai suspaudžiame ir bent 4–6 val dedame į šaldytuvą stingti.


Rašyti komentarą...
K
Kiek pamenu,
2020-08-29 17:43:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
tai mama viska darydavo panasiai,tik sausainius ne trupindavo,bet sluoksniuodavo su varske,ir ant virsaus dar kartais uzpildavo sluoksni zele.Nepakartojamas skonis.Bet sitas irgi atrodo skaniai.
Atsakyti
-2

M
Mari
2020-08-29 17:35:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kiek galima tuos pirštus laižyti, nejaugi normalių išsireiškimų nebėra
Atsakyti
-5

G
Gintare
2020-09-03 06:39:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
O prie jo čia pažintys,kiekvienam komentare bruka.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (8)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų