REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienis – iššūkiu diena Zodiako ženklams. Visi reikalai, kurių ėmėtės ar imsitės nebus paprasčiausi. Astrologai ragina didžiąją dalį Zodiako ženklų visai nesiimti naujų reikalų, o geriau susitvarkyti su esamais. Geriau daugiau laiko skirti šeimai ir namams.

Antradienis – iššūkiu diena Zodiako ženklams. Visi reikalai, kurių ėmėtės ar imsitės nebus paprasčiausi. Astrologai ragina didžiąją dalį Zodiako ženklų visai nesiimti naujų reikalų, o geriau susitvarkyti su esamais. Geriau daugiau laiko skirti šeimai ir namams.

REKLAMA

Avinas

Galite jaustis energingi ir sumanūs, bet tai nereiškia, kad turite spręsti painias problemas. Nepasiduokite azartui. Galite iš esmės suklysti vertindami savo galimybes bei įtaką: nepamirškite, kad gerais norais kelias į pragarą grįstas. Pasaugokite vaikus.

Tauras

Nepalankus laikas vengti pareigų bei darbų, ypač neatliktų anksčiau. Taip pat likite nuoširdūs ir sąžiningi mylimam žmogui, artimiesiems, ypač savo vaikams, net jei blogai jausitės ar patirsite dėl jų nuoskaudą. Vis dėlto laimė ateis per kitus, tad bus svarbu gražiai su visais sutarti.

Dvyniai

Jūsų užimama pozicija turi būti ne tik lanksti, paremta gudrumu, bet ir teisinga. Kompromisai neturi peržengti sąžinės barjerų. Taip pat verta įsiklausyti į antrosios pusės ar dalykinio partnerio įspėjimą: nieko nedarykite be jų sutikimo ir dažniau kreipkitės į juos pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Įtempta diena, galite būti linkę nepateisinamai rizikuoti pinigais, turtu, nesiskaityti su šeimos nuomone, mylimo žmogaus jausmais. Dabar būsite linkę sau kelti pernelyg aukštus, neprotingus reikalavimus ir pernelyg rizikingai elgtis, kad pateisintumėte tam tikrus užmojus. Nepalanku tvarkyti finansinius bei juridinius reikalus.

REKLAMA

Liūtas

Kiek lengviau atsipūsite, tik nemanykite, kad esamos problemos taip lengvai pasiduos. Nereikia skubinti įvykių, už kelių dienų būsite stipresni ir sumanesni. Šiuo metu sunku ką nors suprasti ar paaiškinti.

Mergelė

Gali prislėgti sąžinės priekaištai dėl neatliktų darbų ar neįvykdytų įsipareigojimų šeimai. Iš tiesų derėtų pirma taisyti klaidas ir tik paskui ko nors kito imtis. Venkite kategoriškų sprendimų, ypač susijusių su karjera. Darbe itin atidžiai tikrinkite savo užduotis.

Svarstyklės

Nesistenkite pakreipti situacijos kita linkme jėga, pasikliaukite savaimine įvykių eiga. Tarkitės gražiuoju, į pagalbą kvieskitės draugus, ypač jei tektų su kuo nors susitaikyti ar atnaujinti nutrūkusį ryšį.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Negeras metas ryžtingiems ar pavojingiems veiksmams. Neverta kam nors grasinti, viskas gali atsigręžti prieš jus. Kita vertus, nereikėtų kreipti dėmesio ir į jums daromą spaudimą, nepasiduokite tam, nes jau metų pabaigoje gailėsitės dėl dabartinio silpnumo.

Šaulys

Būkite atsargesni, nerizikuokite pinigais bei sveikata. Reikalai rutuliosis kiek kitaip, nei planavote, gali tekti užsiimti nesutvarkytais reikalais, skolomis. Būkite pasiruošę perimti iniciatyvą į savo rankas.

Ožiaragis

Neprisiriškite prie naujų pasiūlymų, ypač finansinių, neskubėkite įsipareigoti, skolinti pinigų ar jų investuoti, palikite sau judėjimo laisvę. Nepavyduliaukite ir patys nesuteikite pagrindo pavyduliauti. Saugokitės kvailų liežuvautojų bei vagių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Siekite viską apgalvoti ir neskubėdami ieškokite būdų susidariusiai painiavai išspręsti. Itin atidžiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Siekite būti kuo geriau informuoti. Likite atidūs, atsargūs, apdairūs. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite, venkite tuščiai bendrauti ir patarinėti.

Žuvys

Dabar tas laikas, kai derėtų užsiimti senomis problemomis, nieko naujo nepradėti, niekur nesiveržti. Kad namas stovėtų, turi būti patikimi pamatai, dabar kaip tik pamatų tvirtinimo metas. Labiau pasirūpinkite šeima: džiaukitės namų ramybe ir pamirškite dalykinius rūpesčius.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų