Aštriai marinuoti agurkėliai pagal Editą. Tikrai verta išbandyti

„Cukraus kiekį sumažinti galite tuo atveju, jei planuojate juos suvartoti per kelis mėnesius. Agurkėliai gaunasi saldžiarūgščiai ir aštroki“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

Aštriai marinuoti agurkėliai (Nuotr. Oditėlės blogas)

Reikės: 2 kg agurkėlių; 4 v.š. druskos; 700 g cukraus; 1,5 stiklinės acto; 7 v.š. aliejaus; 1 v.š. maltos aštrios paprikos miltelių (dėjau stambiai grūstos); 2 česnako galvučių.

Nuplautus agurkėlius supjaustykite 0,5 cm griežinėliais. Užberkite druska ir palikite 6 val. Kelis kartus permaišykite, per tiek laiko atsiras skysčio.

Kitam inde sumaišykite cukrų, actą, aliejų, paprikas ir griežinėliais pjaustytą česnaką. Po 6 val. supilkite marinatą ant agurkų ir palikite 12 val. Kelis kartus permaišykite, kad cukrus ištirptų ir marinatas vienodai įsigertų į agurkus.

Po 12 val. sudėkite agurkėlius į stiklainėlius, užpilkite marinatu ir laikykite tamsioje ir vėsioje vietoje. Išėjo apie 2 litrai pilnai pridėtų stiklainių.

 


Rašyti komentarą...
d
dongbalni
2020-07-29 08:21:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
LEÈXI.ŇÈT - nuostabi pąžinčių svetаinė suaaugusiems, norintiems sųsirasti paartnęrį, nоrintiems pаsimylęti
Atsakyti
0

A
Angelė
2020-07-29 21:32:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
Labai skanūs verta išbandyti
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų