REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį daugeliui ženklų patariama būti atidesniems, mat gali užgriūti įvairūs rūpesčiai, Daug kam diena nėra palanki svarbiems, ypač įsisenėjusiems reikalams tvarkyti.

Sekmadienį daugeliui ženklų patariama būti atidesniems, mat gali užgriūti įvairūs rūpesčiai, Daug kam diena nėra palanki svarbiems, ypač įsisenėjusiems reikalams tvarkyti.

REKLAMA

Avinas

Sekmadienis tinkamas vien apmąstymams, bet ne svarbiems reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams, susitarimams. Tądien pasistenkite mažiau kalbėti ir nieko niekam nežadėti.

Tauras

Nepalanki veiklai diena, niekuo svarbiu savęs nevarginkite. Deja, ateityje gali tekti tai perdaryti. Būkite atidesni tądien maisto kokybei: galimi virškinimo sutrikimai.

Dvyniai

Nuotaikos bus visai smagios, tačiau neapsigaukite: nepalankus laikas rizikuoti (bei reikaluose, nei meilėje nesivelkite į naujus romantiškus nuotykius). Daugiau dėmesio skirkite savo vaikams.

Vėžys

Žada netikėtus rūpesčius darbe (jei šiandien reikia dirbti): tai, dėl ko anksčiau buvote tikri, kad viskas sutarta, gerai, kokybiška, gali tekti keisti, perdaryti, o gal ir atsisakyti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Ši diena parodys, kas draugai, o kas priešai. Pastaroji komanda gali pasipildyti žmonėmis iš jūsų buvusių draugų būrio...

Mergelė

Sekmadienis žada nemenką įtampą, įvairius stresus, ypač susijusius su neatliktais darbais, neįvykdytais finansiniais įsipareigojimais. Pasistenkite tądien grąžinti bent dalį skolų, ir ne tik materialinių.

REKLAMA

Svarstyklės

Pasisaugokite pataikūnų ir nedėkite didelių vilčių į gautus pažadus. Diena gali atnešti rūpesčių per žmones iš toli, pakeisti jūsų kelionių planus.

Skorpionas

Gali tekti susidurti su netikėtomis pretenzijomis darbe (jei šiandien reikia dirbti): aplinkiniai, vadovybė gali iškelti naujų reikalavimų, kurie dar labiau apribos jūsų laisvę ir pakoreguos ateities planus.

Šaulys

Neprognozuojama diena, pasiruoškite netikėtumams, dėl kurių gali tekti keisti planus. Diena nebus tinkama svarbiems susitikimams, susitarimams: gana greitai viskas pasikeis, ir galite pasigailėti padarytu susitarimų.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Neplanuokite nieko sunkaus ir atsakingo. Stigs atidos bei sėkmės, tad niekur neskubėkite ir darykite tai ką, gerai išmanote.

Vandenis

Užgrius darbai, rūpesčiai, įvairūs žmonės su savo reikalais, pasipils pasiūlymai... Tik neskubėkite nieko vertinti, žadėti, įsipareigoti: artimiausiu metu jūsų gyvenime prasidės nemenkos permainos ir ankstesni sprendimai pasirodys netikę, kvaili, menkaverčiai.

Žuvys

Visiškai netinkama diena tvarkyti užsisenėjusius reikalus. Nors išlaidauti nederėtų, labdarai nešykštėkite. Pasistenkite ką nors padovanoti savo vaikams.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų