Silkės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė: labai greita ir gardu

Pavasariui įsibėgėjant ir gerėjant orui, TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius kviečia išeiti į kiemą ir ten pasigaminti gardžių patiekalų. Jie pademonstravo, kad grilio patiekalai puikiai tinka pavaišinti mūsų mylimas mamas.

Sumuštinukai su silke
7

Nuolatinis laidos šefas, grilio virtuozas Vylius Blauzdavičius gamino savo labai mėgiamą jautienos befstrogeną ant laužo su bulvių koše ir silkės su marinuotais agurkėliais užtepėlę.

(7 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Lengvai paruošiamos Vištienos „bombos“ su bulvytėmis

Kitas laidos šefas, istorinės virtuvės ekspertas – Tomas Rimydis gamino savo mamos receptų įkvėptus patiekalus –  karbonado suktinį su lauže keptomis bulvėmis ir mielinį varškės pyragą.

Glajus raudonai mėsai kepant ant grilio

Nesudėtingai paruošiamas glajus. Kepant mėsą, reikėtų kiekvieną kartą apverčiant patepti glajumi, tuomet ji bus tobulo aromato ir skonio. 

Receptą žiūrėkite:

Silkės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė

Puikus pasirinkimas skubantiems - silkės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė. Labai gardu, greita ir nereikia jokių įmantrių ingredientų.

Receptą žiūrėkite:


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų