REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sėkminga diena imtis seniai pamirštų problemų, darbų. Intuicija suintensyvės, todėl puikiai jausite, kaip viską išspręsti. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

Sėkminga diena imtis seniai pamirštų problemų, darbų. Intuicija suintensyvės, todėl puikiai jausite, kaip viską išspręsti. Apie viską plačiau dienos horoskope 12-ai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Dėl romantiškų santykių užuomazgos ar atsinaujinimo jausite pagyvėjimą, energijos antplūdį. Norėsis bendrauti, būti reikalingiems. Jūsų sugebėjimai turėtų būti pastebėti ir įvertinti. Vakare pasisaugokite agresijos.

Tauras

Galite gauti žinią, susijusią su pinigais, nuosavybe, apskaita. Galite įsigyti seniai suplanuotą daiktą. Verslui arba asmeniniam įvaizdžiui modernizuoti tikriausiai negailėsite pinigų.

Dvyniai

Šurmulinga diena. Galimas džiuginantis susitikimas ar naudingas kontraktas. Galbūt būsite pakviesti į svečius ar į nedidelę išvyką. Tikėtina, kad ši diena pažers malonių akimirkų.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien aiškiau suvoksite savo problemas, vidinius kompleksus, blogus įpročius. Regis, labai sustiprės intuityvus grožio ir meno pajautimas. Galbūt mėginsite save keisti, atsikratyti to, kas jus slegia.

REKLAMA

Liūtas

Seksis veikla, susijusi su kūrybiniu darbu, reklama, komercija, tarpininkavimu, draudimu, vaikais. Nuotaiką skaidrins lengvi flirtai, komplimentai.

Mergelė

Gera diena su grožiu, higiena, švara susijusiems darbams bei medicininiams tyrimams. Susiplanuokite darbą taip, kad jis būtų produktyvus. Atkreipkite dėmesį į darbų saugą ir tvarką darbo vietoje.

Svarstyklės

Šiandien daug dėmesio skirsite visuomeniniams reikalams ir asmeninių santykių problemoms. Tikėtini kontaktai su asmenimis, kurie galėtų padėti realizuoti sumanymus, tik nederėtų nieko kritikuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jus labai domins psichologiniai kitų žmonių išgyvenimai, motyvai, būties, mirties, gyvenimo prasmės temos. Tikriausiai įžvelgsite tai, ko kiti nemato ir nesuvokia. Jei jums svarbi jūsų reputacija, labiau kontroliuokite savo polėkius.

Šaulys

Šiandien būsite nusiteikę mokytis naujovių ir jas diegti, planuoti perspektyvas. Galbūt turėsite priimti iš toli atvykusius žmones. Galima komandiruotė.

Ožiaragis

Teks vikriai suktis darbų verpete. Galbūt teks susipažinti su naujomis teorijomis, įstatymų ar darbo metodikos pakeitimais, kreiptis į įtakingus asmenis, politikus, juristus. Būkite santūrūs, venkite nesusipratimų.

Vandenis

Regis, grįš optimizmas, energija. Pasinaudokite šia bangele ir pasistenkite užbaigti pradėtus darbus, padaryti gerą įspūdį darbdaviams, kolegoms, nes svarbu harmonizuoti situaciją.

Žuvys

Gerai seksis užsiėmimai, susiję su menu, labdara, socialiniu darbu. Kitose srityse būsite gana pasyvūs, nelinkę savarankiškai veikti. Galite patirti dvasinės, moralinės orientacijos išbandymą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų