REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penkių vaikų mama iš Jutos valstijos, JAV, buvo priversta vidury nakties skambinti pagalbos numeriu, nes negalėjo pamaitinti savo naujagimės, rašoma dailymail.co.uk.

Penkių vaikų mama iš Jutos valstijos, JAV, buvo priversta vidury nakties skambinti pagalbos numeriu, nes negalėjo pamaitinti savo naujagimės, rašoma dailymail.co.uk.

REKLAMA

Greitosios pagalbos centro įrašytame skambutyje girdima, kaip apsiašarojusi Shannon Bird dispečerei sako nebeturinti pieno ar kūdikių mišinėlio, todėl negalinti pamaitinti savo šešių savaičių amžiaus naujagimės.

Blogerė ir Alpine miestelio gyventoja S. Bird sausio 28–osios naktį dispečerei sakė, kad jos vyras išvažiavęs į komandiruotę, o kiti keturi vaikai, kurių vienas – sulaužyta koja – miega.

„Skambinau kaimynams, bet niekas neatsiliepia.“ – „KSL“ gautame garso įraše sako ji. – „Dar niekada nesu atsidūrusi tokioje situacijoje. Man tiesiog išdžiuvo pienas. Tai mano penktas vaikas, bet dar niekada to nėra buvę.“

Ji sakė, kad paprastai vaikus maitina krūtimi, todėl namuose neturėjo kūdikių mišinėlio. Į S. Bird namus buvo išsiųsti Loan Peak policijos departamento pareigūnai, kurie pakeliui iš parduotuvės paėmė litrą paprasto pieno. Pareigūno nešiojamosios vaizdo kameros įraše matoma, kaip kūdikį į rožinę antklodę susupusi S. Bird atidaro duris. Supratę, kad tokia maža naujagimė paprasto pieno gerti dar negali, pareigūnai nusprendė dar kartą važiuoti į parduotuvę ir parvežti kūdikių mišinėlio.

REKLAMA
REKLAMA

„Šitą paliksim jums.“ – atiduodamas moteriai litrą paprasto pieno sakė pareigūnas Brettas Wagstaffas. – „Greit grįšim ir atvešim jūsų kūdikiui mišinėlio – ji tiesiog nuostabi.“

REKLAMA

Pareigūnai išties greitai grįžo nešini mišinėliu kūdikiams ir iš Bird už šią paslaugą pinigų nepaėmė.

„Čia toks pat mišinėlis, kokį duodavau savo dukrai, kai ji buvo maža, tikiuosi, kad mažylei jis patiks.“ – garso įraše B. Wagstaffas sako jai.

Nors pareigūnai pripažįsta, kad tai – pirmas kartas, kai jie atsiliepia į tokį greitosios pagalbos skambutį, jie teigia, kad ši situacija nelabai skiriasi nuo tos, kai reikia kam nors padėti pakeisti padangą.

„Labai didžiuojamės savo pareigūnais ir jų atsidavimu savo pareigoms.“ – policijos departamento Feisbuko puslapyje, greta nuorodos į vietinio laikraščio straipsnį apie įvykį, rašė jų atstovai.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų