REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaizdo kameros įraše matoma, kad pagrobta mergaitė buvo pasislėpusi skalbinių krepšyje. Ji buvo rasta „WoodSprings Suites“ viešbutyje praėjusių metų gegužės mėnesį.

Vaizdo kameros įraše matoma, kad pagrobta mergaitė buvo pasislėpusi skalbinių krepšyje. Ji buvo rasta „WoodSprings Suites“ viešbutyje praėjusių metų gegužės mėnesį.

REKLAMA

Jos pagrobėjas Michaelas Webbas (51) lapkričio mėnesį buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos, kai prisipažino mergaitę pagrobęs gegužės 18 dieną, nustūmęs mergaitės mamą šalin.

Policija viešbučio kambarį jau buvo patikrinusi dviem valandomis anksčiau, tačiau mergaitės tada nerado. Vaizdo įraše matoma akimirka, kai vienas pareigūnas randa mergaitę ir sušunka: „Turim ją“.

Apieškų metu mergaitė slėpėsi, nes M. Webbas grasino nuskriausti jos šeimą. Širdį veriančiame stebėjimo kameros įraše matoma, kaip mergaitės mama įšoka į automobilį ir desperatiškai bando išgelbėti dukrą, prieš M. Webbui nuvažiuojant.

Vaizdo įraše užfiksuota dramatiška akimirka, kai policija viešbučio kambaryje išgelbsti aštuonmetę mergaitę – ji buvo pagrobta vienoje Teksaso gatvėje, dienos šviesoje, mamai matant.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų gegužės mėnesį darytame vaizdo kameros įraše matoma, kad pagrobta mergaitė buvo pasislėpusi skalbinių krepšyje, esančiame „WoodSprings Suites“ viešbučio kambaryje. Mergaitę policijos pareigūnai rado po septynių valandų paieškų – ji buvo pagrobta pasivaikščiojimo su mama metu.

REKLAMA

Jos pagrobėjas Michaelas Webbas (51) lapkričio mėnesį buvo nuteistas kalėti iki gyvos galvos, kai prisipažino mergaitę pagrobęs gegužės 18 dieną, nustūmęs mergaitės mamą šalin. Prisiekusieji paskelbė jį kaltu dar rugsėjo mėnesį.

Vaizdo įraše policijos pareigūnai, viešbučio kambarį jau patikrinę prieš dvi valandas, tačiau mergaitės tada neradę, šaukia: „Atidaryk duris“. Tuomet jie įsiveržia į kambarį, suima M. Webbą ir išveda jį iš kadro.

Vaizdo įraše užfiksuota ir akimirka, kai vienas pareigūnas ir sušunka: „Štai kur ji. Turim, mes ją turim, mes ją turim.“ Traukdami mergaitę iš skalbinių krepšio policininkai ją guodžia ir tikina, kad ji saugi. Jie sako: „Ateik, mažute. Tu saugi. Viskas bus gerai.“

REKLAMA
REKLAMA

Manoma, kad mergaitė policijos apieškų metu slėpėsi, nes M. Webbas grasino nuskriausti jos šeimą, jei ji būtų išleidusi bent garselį. M. Webbas pareigūnams sakė: „Aš jai pasakiau, kad jei ištars bent žodį, nuskriausiu jos tėvus, o jei pakliūsiu į kalėjimą, paprašysiu, kas tai padarytų mano draugai.“

Policija viešbučio kambarį anksčiau tą pačią dieną apieškojo gavusi pranešimą, tačiau mergaitės tuomet nerado. Po dviejų valandų policija gavo dar vieną pranešimą, į kurį reagavo Forest Hillo ir Forth Wortho pareigūnai.

Šį kartą pasislėpusi mergaitė rasta skalbinių krepšyje. Forest Hillo policijos vadas atleido seržantą, kuris išreiškė abejonių dėl pranešimo, kurio dėka pareigūnai viešbučio kambaryje apsilankė dar kartą. Du žmonės pranešė „WoodSprings Suites“ viešbučio stovėjimo aikštelėje matę automobilį, atitinkantį policijos pateiktą apibūdinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prokurorė Nealy Cox M. Webbo nuosprendį komentavo taip: „Manome, kad šiuo atveju teisingumas laimėjo, dėkojame teisėjui ir manome, kad jo sprendimas nuteisti įkalinimui iki gyvos galvos yra teisingas.

Tikiuosi, kad ši šeima ir visa miestelio bendruomenė paguodą ras žinojime, kad šis žmogus daugiau niekada nenuskriaus nė vieno vaiko.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų