REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį spalio sekmadienį žvaigždės daugeliui ženklų numato pavojingą, sudėtingą, o kai tam net kritišką. Būkite atsargūs!

Šį spalio sekmadienį žvaigždės daugeliui ženklų numato pavojingą, sudėtingą, o kai tam net kritišką. Būkite atsargūs!

REKLAMA

Spalio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nors mėginsite optimistiškai reaguoti į vis didesnį krūvį darbe ir namie, į naujus nesusipratimus, bus sunku neprarasti kantrybės ir nesusipykti su dalykiniais partneriais, antrąja puse, mylimu asmeniu, vaikais.

Tauras

Neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su nemaloniais asmenimis, aiškintis santykių su tais, kuriuos mylite. Atidžiau tikrinkite tai, ką darote, ir nesitikėkite naudos.

Dvyniai

Būtų geriau mažiau dirbti ir daugiau ilsėtis (atsipalaidavęs žmogus ramesnis, pakantesnis). Nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar antrąja puse gali išprovokuoti nemalonias permainas jūsų santykiuose, tačiau neskubėkite jų nutraukti: nesistenkite pabėgti nuo realybės.

Vėžys

Kritinė diena, kada norisi pagaliau viską užbaigti, nutraukti, išmesti. Gali išryškėti požiūrių skirtumai tiek namie, tiek darbe. Nepasidalijimas įtakos sferomis (šeimoje, veikloje) gali tapti nusivylimo ir net konflikto priežastimi.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Mažiau tikėkitės: jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais, nepasikliaukite jų pažadais, tuščiai laiką sugaišite. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks ją atidėti.

REKLAMA

Mergelė

Pavojingas metas rimtiems darbams. Rimtus projektus atidėkite. Ilsėkitės. Vakare palanku susitikti su seniais matytais žmonėmis.

Svarstyklės

Vargu ar jums pavyks reikalus sutvarkyti taip, kaip norisi, tad nesivadovaukite jokiais planais. Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Galimi nesusipratimai su vaikais, mylimu žmogumi: santykiai gali pavojingai įsitempti arba atšalti.

Skorpionas

Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie ir ramiai ilsėtis, nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Jums reikia laiko.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Netikėkite pirmu įspūdžiu ir pirma mintimi: galite neįverti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių. Nerizikuokite savo reputacija, sveikata ir gyvybe.

Ožiaragis

Dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus, tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigų nepatartina.

Vandenis

Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos: ir labai savęs nepeikite, ir negirkite. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, vaikais, šeima. Venkite tarpininkauti ir ginčytis.

Žuvys

Gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe (jei šiandien reikia dirbti) ar susidurti su vaikų, mylimo žmogaus nedėkingumu. Kol kas nepavyks pagreitinti įvykių eigos, verta susitaikyti su tuo, kaip klostosi reikalai.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų