REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Vasara daugeliui asocijuojasi su atostogomis, tačiau atlikėjams tai tikras darbymetis, kuomet vos ne kiekviena diena užimta, pilna repeticijų bei koncertų įvairiose šventėse, vakarėliuose ar festivaliuose.

Vasara daugeliui asocijuojasi su atostogomis, tačiau atlikėjams tai tikras darbymetis, kuomet vos ne kiekviena diena užimta, pilna repeticijų bei koncertų įvairiose šventėse, vakarėliuose ar festivaliuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip sekasi derinti poilsį, laisvalaikį ir darbą vasaros metu ir kaip išlikti gyvybingam tokiu aktyviu periodu kalbiname žinomą atlikėją Monika Pundziūtė-Monique.

REKLAMA

Papasakokite apie šią vasarą, kuo ji išskirtinė? Ar tikrai atlikėjams šis laikotarpis – tikras darbymetis?

Šią vasarą kol kas surengiau didžiausią iki šios buvusį savo koncertą, kuris kartu su orkestru vyko Valdovų rūmuose. Nuo pat žiemos iki liepos 12 dienos įtemptai ruošėmės, kūrėme naujas aranžuotes ir repetavome.

Vis dėlto, net praėjus vienam didžiausių koncertų, darbo nemažėja: laukia vasaros festivaliai ir kiti pasirodymai. Nepaisant to, koks įtemptas laikas bebūtų, taip pat nepamirštu ir mielai prisėdu prie pianino ar studijoje ir kuriu naują muziką.

REKLAMA
REKLAMA

Ar nusimato šią vasarą atostogos? Koks geriausias būdas atsipalaiduoti ir užmiršti rūpesčius?

Man geriausias poilsis yra jūra. Pasisekė, kad ją turime, todėl vos išlėkusi koncertuoti į Klaipėdą pasilieku čia dar porai dienų pasikrauti iš jūros energijos ir grįžus kaip mat viskas atrodo lengviau. Didesnės atostogos, nežinau, gal 2020 metais?

Kalbant apie kasdienybę: repeticijos, koncertai, kūryba. Kokie ritualai padeda palaikyti gerą savijautą ir nepasimesti šurmulyje?

Dievinu paprastą ritualą: gerti kavą ir klausytis muzikos. Tokia minimali veikla neapkrauna galvos, bet nuteikia maloniai. Tai padeda geriau susidėlioti mintis ir lengviau spręsti rimtus reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sveika gyvensena ir sportas: ar visada gyvenote laikydamasi šių principų? Kokios yra jūsų pagrindiniai sveikos gyvensenos įpročiai?

Sveika gyvensena tai pavadinti būtų per daug naivu. Aš ilgą laiką ieškojau taikos ir harmonijos tarp nevaržymo savęs ir kūno nekankinimo. Stengiuosi sportuoti kiek įmanoma daugiau, gerti ypač daug vandens ir kūną maitinti kuo vertingesniu maistu. Pastaruosius renkuosi itin atsakingai: skaitau etiketes, žiūriu sudėtį. Kalbant apie vandenį, pagal naudingų medžiagų kiekį labiausiai mėgstu „Žalia giria“, o maisto produktai taip pat privalo būti maistingi.

REKLAMA

Taigi, apie sveikesnius pasirinkimus galvoju nuolatos, tačiau savęs nesodinu ant dietų.

Galbūt turite pomėgių, apie kuriuos dar nežinome?

Mano pomėgis – vis prisigalvoti naujų veiklų ir vėliau joms neturėti laiko.

Atskleiskite ateities planus ir naujus darbus, kuo žadate nustebinti savo klausytojus?

Manau, per šiuos metus pagavome savo braižą ir mėgstame nustebinti vis kažkuo nauju. Tad to tikrai bus, o dabar mano didžiausias darbas – kurti naują muziką, kuri ir padiktuos, kas bus toliau ir kas nustebins mano mylimus klausytojus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų