REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio horoskopai daugeliui zodiako ženklų žada išbandymų virtinę. Visgi, kai kurie jų galės mėgautis sėkminga diena, kuri atneš itin džiugias akimirkas asmeniniame gyvenime.

Pirmadienio horoskopai daugeliui zodiako ženklų žada išbandymų virtinę. Visgi, kai kurie jų galės mėgautis sėkminga diena, kuri atneš itin džiugias akimirkas asmeniniame gyvenime.

REKLAMA

Avinas

Šiandien labiausiai vadovausitės emocijomis ir intuicija. Su giminėmis, artimaisiais galite aptarti svarbius reikalus. Verta aiškintis, ko iš jūsų tikimasi. Tačiau kol kas nieko nežadėkite. Netrukus viskas gali atrodyti kitaip.

Tauras

Labiausiai rūpės piniginiai reikalai, namų ūkis, komfortas, asmeninių santykių perspektyvos. Bus maloniau ir ramiau, jeigu mažiau paisysite svetimų nuomonių, apkalbų.

Dvyniai

Jausitės taip, tarsi nebesuprastumėte gerai pažįstamų žmonių arba kiti imtų jus laikyti keistuoliu, neadekvačiai mąstančiu ir planuojančiu nerealius dalykus. Arba tiesiog kils abejonių dėl numatytos kelionės.

Vėžys

Diena nepalanki itin aktyviems veiksmams, intensyviam bendravimui. Neskubėkite atskleisti savo planų. Verčiau ramiai pamąstykite, pasitarkite su artimaisiais. Labiau saugokitės vagių, neskleiskite paskalų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galite sulaukti svarbių žinių. Galbūt paaiškės ilgalaikių pastangų rezultatas. Neatsisakykite romantiško pasimatymo. Tai atneš įspūdžių, pažadins jausmus.

REKLAMA

Mergelė

Domėsitės dieta, mityba, higienos, medicinos, komforto priemonėmis. Galbūt tvarkysite savo aplinką ar darysite pakeitimus. Labiau paisykite intuicijos balso. Saugokitės vagių, nesukčiaukite.

Svarstyklės

Šiandien būsite aktyvūs, neieškosite žodžio kišenėje. Nestokosite aplinkinių dėmesio. Deja, bus daug neaiškumų, todėl galite pasikliauti ne tais, kuriais derėtų.

Skorpionas

Prieštaringa diena. Vieni kontaktai ir reikalai statys jus į keblią padėtį, bus nuostolingi, kiti žadės naujas perspektyvas. Pasitelkite įžvalgą ir intuiciją.

Šaulys

Pasižymėsite intelektiniu aktyvumu, humoro jausmu. Noriai bendrausite su nepažįstamais ir pažįstamais žmonėmis. Tik galbūt grauš nerimas dėl nebaigto darbo ar svarbaus jums žmogaus sveikatos ar kt. Regis, atsiskleis kai kurios paslaptys.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Tikriausiai sieksite populiarumo ir visaip stengsitės realizuoti planus. Situacija teiks optimizmo. Tačiau neapsirikite: kai kurie jūsų aplinkos žmonių nėra tokie nuoširdūs ir sąžiningi, kaip atrodo.

Vandenis

Šiandien jums nebus kliūčių ar netgi susidarys sąlygos demonstruoti sugebėjimus, iškalbą. Galimas naudingas pasiūlymas. Vis dėlto galite pasigailėti dėl vieno skuboto įsipareigojimo ar prisipažinimo.

Žuvys

Šiandien neblogai seksis užsiimantiems menu, labdara, mistine veikla. Tačiau vakare galite pasijusti tarsi išsunkti, prisirinkę svetimų problemų, negalavimų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų