Toks tortas taps stalo pažiba: paragauti norės visi

Gaivus, skanus, žaismingas savo spalvomis – visi šie apibūdinimai tinka desertui, kurį tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė. 

Želės tortas (Gamink su Audrone nuotr.)

Taigi, vos keli ingredientai ir galėsite mėgautis gardžiu desrtu.

Reikės:

800 gr. kefyro, 3 skirtingų skonių želės, 20 gr. želatino + 8 v.š. vandens, 2 - 3 v.š. cukraus pudros (pagal skonį)

Želės tortas (Gamink su Audrone nuotr.)

Gaminimo eiga:

Pasiruošiau skirtingų skonių želę (vandens pilkite 300 ml.), ją sustingdžiau ir supjausčiau mažais gabaliukais. Želatiną brinkinau vėsiame vandenyje 15 min., po to pakaitinau kol granulytės visiškai ištirpo.

Atvėsintą želatiną supyliau į kefyrą, pagardinau cukraus pudra ir išmaišiau. Galiausiai sudėjau želės gabaliukus, išmaišiau. Beliko supilti į formą ir laukti kol desertas sustings.

Šaltinis: Gamink su Audrone 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų