Agurkų šaltsriubė

Agurkų šaltsriubė

Vos tik pradeda kaitinti saulė, taip ir norisi atsigaivinti vėsia sriuba. Ši, pagaminta iš agurkų, jogurto ir kefyro, yra lenvai pagaminama, nereiklaus skonio ir jau po pirmojo kąsnio taps mėgstamiausia. 

Jums reikės: 

4 trumpavaisių agurkų, 300 ml natūralaus jogurto, 300 ml kefyro, 4 valgomųjų šaukštų susmulkintų krapų, 10 mėtos lapelių, 1 skiltelės česnako, 1 valgomojo šaukšto citrinos sulčių, druskos, pipirų. 

Paruošimas:

Iš pradžių 3 agurkus bei visus kitus ingredientus sumalkite blenderiu (arba kokteilių plakikliu). Labai gerai atšaldykite.

Tuomet supilsčiusios į lėkštes sudėkite į jas likusį gabalėliais supjaustytą agurką, pabarstykite krapais. Labai gardu su karštomis bulvėmis, kaip ir šaltibarščiai. Mėgaujamės!

Pastebėjimas: Labai gaivu, greita pagamina bei paprasta. Jei nedėsite supjaustyto agurko, galite gerti tiesiog kaip kokteilį - itin atgaivina karštą dieną.

Šaltinis: https://aj-receptai.blogspot.lt/

Momo
2019-05-20 20:10:22
Saltybarsciai be buroku
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Momo 2019-05-20 20:10:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Saltybarsciai be buroku    ATSAKYTI
GAUK NEMOKAMĄ tv3.lt NAUJIENLAIŠKĮ Į SAVO PAŠTO DĖŽUTĘ:
UŽSISAKYTI

Top Video

Glostyk Bobiką
DABAR RODOMA
Glostyk Bobiką
DABAR RODOMA
Tragedija Balsio ežere: nuskendo du vaikai
DABAR RODOMA
Braškių katastrofa: nespėja skinti
DABAR RODOMA
Nufilmavo krušą: gabalai kėlė pavojų
DABAR RODOMA
Šalčiūtė apžvelgė kauniečių pamėgtą vietą: čia vykdavo erotikos vakarėliai
DABAR RODOMA
Kraupus radinys Pučkorių parke
DABAR RODOMA
Jurbarkietė prisimena išpuolį
DABAR RODOMA
Prie Vilniaus užfiksavo viesulą
DABAR RODOMA
Vaikas apsinuodijo narkotikais
DABAR RODOMA
Saulės vonios – pavojingos
REKLAMA
Riešutinis braškių pyragas (Nuotr. Baltoje lekštėje)
„Pyragas skanus ir gan greitai pagaminamas, taigi ne kartą dar bus ruošiamas mūsų namuose su įvairiais vaisiais ir uogomis“, – sako tinklaraščio autorė. Pagrindui: 90 g ...
Vyliaus Blauzdavičiaus receptas, kurį dievintų senovės lietuviai
Barzdotasis virtuvės šefas Vylius Blauzdavičius naujoje TV3 laidoje „Ūkio šefas“ improvizavo gamtoje ir pagamino kūrybingą sumuštinį su keptos mėsos gabalėliais. Lankydamasis ...
Varškėtukai be miltų (Nuotr. Skanus gyvenimas)
„Nesumeluosiu sakydama, kad jie yra tobuli. Aš buvau labai įkyri, kol vieno restorano šefas pasidalino receptu. Juos pagaminsite vos per kelias minutes be jokių pastangų, o ...
Mėsainiai (nuotr. 123rf.com)
Visi žino, kad steiką galima valgyti ir beveik žalią, todėl daugelis pagalvoja, kad tas pats galioja ir mėsainiams – bet tai netiesa, rašoma mirror.co.uk. „Aha, turbūt jau ...
pomidorų padažas
Pats metas pagalvoti, ką gaminsite savaitgalį. Jeigu norite padažiuko prie šašlyko, žuvies arba kitų griliaus kepinių, skubėkite ruošti naminį pomidorų padažą. O jeigu turite ...
REKLAMA

TELEVIZIJA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų