REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinokite, ką šiandien žada horoskopas 12 zodiako ženklų:

Sužinokite, ką šiandien žada horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Dėl pinigų, daiktų galite apsipykti su draugu, pažįstamu. Vakare staiga gali tekti ieškoti dovanos asmeniui, kurį derėtų pasveikinti svarbia asmenine proga. Arba patys sulauksite netikėto siurprizo.

Tauras

Iš ryto bus nelengva išpešti norimą informaciją, ypač jeigu tikitės jos neiškraipytos ir tikros. Vakare informacija pasipils lyg iš gausybės rago. Kažkas jus išties nustebins. Arba būtent jūs šokiruosite kitus.

Dvyniai

Jums galvos skausmą jau nuo pat ryto gali kelti artimi žmonės. Vakare jau net kibirkščiuosite dėl emocinės įtampos ir susierzinimo. Gali įsiplieksti aršūs ginčai.

Vėžys

Dėl vaikų išdaigų ar netikėtų poreikių gali suplonėti jūsų piniginė. Vakare galimi spontaniški nuotykiai, pramogos. Neįprastu būdu gali užsimegzti pažintis su originaliu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Gana sunkiai seksis darbai, nedžiugins savijauta. Jeigu siekėte staiga pradėti gyventi planingiau, labiau organizuotai, viskas susijauks. Patirsite, kad ne taip lengva pakeisti dienotvarkę bei įpročius.

REKLAMA

Mergelė

Jus gali stebinti partnerio nenuoseklumas ir išsišokimai. Jeigu atrodė, kad santykiai pakrypo stabilesne vaga, teks patirti neprognozuojamų ekscesų. Bręs planas senus ryšius pakeisti naujais.

Svarstyklės

Išlaidų, rūpesčių sukels vaikai, mylimas žmogus. Regis, vakare aiškinsitės dėl netikėtos finansinės rizikos, skolos ar paskolinto daikto, nuostolio ar pan.

Skorpionas

Su darbais šiandien dorositės nelengvai. Vis dėlto vakare galite kažką nustebinti savo žiniomis, požiūriu, akiračiu ar vertybėmis. Arba jūs patys susižavėsite originaliu nepažįstamuoju, užmegsite virtualią pažintį ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nuo pat ryto bus nelengva darbe. Regis, aplinkiniai elgsis kažkaip priešiškai, neprognozuojamai. Jeigu reikšite kitokią nuomonę, patirsite nemalonius išpuolius, kritiką.

Ožiaragis

Finansinių problemų gali sukelti pažįstamas asmuo. Galbūt būsite skubinami grąžinti skolą ar jausitės spaudžiami paskolinti, įsipareigoti. Apskritai, tikėtini kontaktai su neramiais, skubančiais, impulsyviais žmonėmis.

Vandenis

Šiandien būsite gana nenuoseklūs ir klaidinsite aplinkinius. Geriausias būdas apsisaugoti nuo nesusipratimų bei atgauti pusiausvyrą - ramybė ir vienatvė. Gali tekti taisyti pašlijusią sveikatą arba lankyti, slaugyti ligonį.

Žuvys

Šiandien verčiau nieko nedarykite suirzę, nes sugadinsite ne tik savo, bet ir kitų nervus. Nevalia būti kategoriškiems. Regis, kiti nespės reaguoti į netikėtus jūsų minčių ir nuotaikų šuolius. Nepervertinkite savo jėgų ir saugumo.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų